Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Пропалица

Штом е докторка во ординација автоматски треба да пробаш нешто со нејзе. Море направи се што е во твоја моќ, без многу мислење и прашања.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе... :D
Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!
Милом ор силом!

Поздрав и со лесно...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!
Милом ор силом!

Поздрав и со лесно...
Џабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.

Него, малце усул -- ако е чоек пропалица, треба да си бара сродна душа -- клошарка, смрдла, лузерка -- да си одговараат.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Џабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.

Него, малце усул -- ако е чоек пропалица, треба да си бара сродна душа -- клошарка, смрдла, лузерка -- да си одговараат.
Зашто бе? Баш е супер битанга и принцеза :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе... :D
а бабати слободна е?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 години :confused: не ме буни сеа....
инаку и јас познавам два пара ама повозрасни кај што жената е постара од мажот. па еве сеа си имаат и внуци дури, што значи дека не се битни годините......

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 години :confused: не ме буни сеа....
Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...
ма и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.154
Поени од реакции
8.900
ма и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....
Може бе, ако е украинка, кај нив средното се завршува на 16 години :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Доста зборете де згрешнал сум, медецинска сестра е каква докторка...
Шо е битно шо е, битно е каратер и убавина да има, ако нема добар карактер како што сакам и директорка нека биде џабе.
Уште малку темата за докторки ќе се претвори.:icon_lol:

P.S: Факултетот и бил на пауза

Член од
4 април 2013
Мислења
7
Поени од реакции
1
Запознав едно девојче пред некое време излегов неколку пати со неа и дознав од другарче дека и се свиѓам и тоа е ок.
Зборел другаров со неа дали сака да има нешто со мене му рекла не нешто сериозно бидејки сум помал 2 год и што да правам сега помогнете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom