Macka12345
Модератор
- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 726
- Поени од реакции
- 1.192
Дали ви се случило кога мислите дека сте заборавиле некој, да не е баш така?
Мозокот ме јаде
Мозокот ме јаде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Носталгија те мава дека скоро си раскинала. Бапка и дека немаш нов носталгијата е појака.Дали ви се случило кога мислите дека сте заборавиле некој, да не е баш така?
Мозокот ме јаде![]()
везе нема. Не е тоа поентатаНосталгија те мава дека скоро си раскинала. Бапка и дека немаш нов носталгијата е појака.
Кога ќе се појави ново пастувче одма бившиот ќе иде под блок.
Ок ако не се работи за некој бивши тогаш има една теорија што вика дека некој човек што не си го видел 100 год (мн долго време) и од нигде никаде ти текнало на него/неа, каде е ?, што прави ? тоа значи дека тој прв тебе те спомнал или помислил.везе нема. Не е тоа поентата
Некој кој си го чувала во резерва за недај боже ја завршил во меѓувреме со одличен успех школава на брејв мајндс и дарк вумен псајхолоџи и сега се наоѓаш во небрано..Дали ви се случило кога мислите дека сте заборавиле некој, да не е баш така?
Мозокот ме јаде![]()
Шо збориш глупости бе?Некој кој си го чувала во резерва за недај боже ја завршил во меѓувреме со одличен успех школава на брејв мајндс и дарк вумен псајхолоџи и сега се наоѓаш во небрано..