Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви се случило кога мислите дека сте заборавиле некој, да не е баш така?

Мозокот ме јаде :(
Носталгија те мава дека скоро си раскинала. Бапка и дека немаш нов носталгијата е појака.
Кога ќе се појави ново пастувче одма бившиот ќе иде под блок.

Носталгија те мава дека скоро си раскинала. Бапка и дека немаш нов носталгијата е појака.
Кога ќе се појави ново пастувче одма бившиот ќе иде под блок.
везе нема. Не е тоа поентата

Останало нешто недовршено можеби ,неискажано..Има потсвесни работи што не можеме да ги контролираме посебно за некои лица што биле дел од нашиот живот исполнет со љубов и убави спомени.

везе нема. Не е тоа поентата
Ок ако не се работи за некој бивши тогаш има една теорија што вика дека некој човек што не си го видел 100 год (мн долго време) и од нигде никаде ти текнало на него/неа, каде е ?, што прави ? тоа значи дека тој прв тебе те спомнал или помислил.

Дали ви се случило кога мислите дека сте заборавиле некој, да не е баш така?

Мозокот ме јаде :(
Некој кој си го чувала во резерва за недај боже ја завршил во меѓувреме со одличен успех школава на брејв мајндс и дарк вумен псајхолоџи и сега се наоѓаш во небрано..

Некој кој си го чувала во резерва за недај боже ја завршил во меѓувреме со одличен успех школава на брејв мајндс и дарк вумен псајхолоџи и сега се наоѓаш во небрано..
Шо збориш глупости бе?
Зашо коментирате нешо кога не сте упатени? Многу се нервирам така.

Шо збориш глупости бе?
Зашо коментирате нешо кога не сте упатени? Многу се нервирам така.
Иди испукај се во другата тема па пак дојди овде.

Така е.
Љубовта ја имаат измислено комуњарите за бесплатно да ебат.

Мажи..
Не е така. Нема везе.
овде за љубов не се збори
Temata e ljubovni problemi vo slucaj da ne zabeleza. I sega ko random zensko si mislis deka nie mazite citame misli.
E pa ne citame, niedno masko ja nema taa sposobnost :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom