Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво и прво таа таканаречената девојка е за ќотек па после Дејан, го изневерува и во очи го лаже, што треба тој? кола да и купи??? Да сум јас би и се развикал ќе гледам да не ја земам меѓу рогови.....
Сигурно не кола да и купи ама да ја тепа??? Насилството не е решение ама баш никакво,не можел убаво да и објасни како стојат работите,туку одма ајде сила ќе употреби господинот.Допрва ќе следуваат во неговиот живот проблеми и ако се решава на тој начин ништо не прави, треба да научи да си го контролира бесот!

еј тоа е животот ... незнам шо да ти кажам :/
и да ја удриш и да сакаш да ја удриш пак ќе се каеш

Дејане како што ти се каеш за тоа што си ја удрил можеби и таа се кае за зборовите што ти ги рекла а и за неверството.Не ја оравдувам во ниеден случај за тоа што те изневерила немој погрешно да ме сватиш.Велиш дека ја сакаш а затоа што ти рекла дека си идиот убаво си ја натепал -.-' Мене не ми јасна овде баш таа твоја љубов да ти кажам.А во иднина секоја што ќе те изнервира ќе ја тепаш? Најпрво научи да се контролираш, и да ги решаваш проблемите со разговор а не со употреба на физичка сила!

Сигурно не кола да и купи ама да ја тепа??? Насилството не е решение ама баш никакво,не можел убаво да и објасни како стојат работите,туку одма ајде сила ќе употреби господинот.Допрва ќе следуваат во неговиот живот проблеми и ако се решава на тој начин ништо не прави, треба да научи да си го контролира бесот!

Дејане како што ти се каеш за тоа што си ја удрил можеби и таа се кае за зборовите што ти ги рекла а и за неверството.Не ја оравдувам во ниеден случај за тоа што те изневерила немој погрешно да ме сватиш.Велиш дека ја сакаш а затоа што ти рекла дека си идиот убаво си ја натепал -.-' Мене не ми јасна овде баш таа твоја љубов да ти кажам.А во иднина секоја што ќе те изнервира ќе ја тепаш? Најпрво научи да се контролираш, и да ги решаваш проблемите со разговор а не со употреба на физичка сила!
Ja sakas pa za glpost ja tepas? vo vreka so golem ez vnatre i jas so stap odnadvor :D

Копук еден, па уше и се фали дека тепал женско. Уствари не копук, туки пи*кица. Оди продавај сила на МУЖ, ама за тоа треба мадиња....нешто шо ти оддамна си го изгубил т.е те кастрирале при раѓање.
--- надополнето: Jul 23, 2011 9:00 AM ---

За тебе само метална шипка од 1 метар е доволна. И да те тепаат и да те е*ат.

Јако беше ова х)
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:34 PM ---
Ja sakas pa za glpost ja tepas? vo vreka so golem ez vnatre i jas so stap odnadvor :D
абе што да прам ко не се разбира со арно ?? не ќутам ја многу многу - мавам (јбг) -.-'
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:36 PM ---
Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
ако не те сака отераго у ку*ац :D

хахаха Деки ти си цар ме изнасмеа хахаха... Чим те изневерила мани ја не вреди

и мене не ми се допаѓаше, ама пријателе нервозата е страшна работа јас како прво себеси не си оправдувам со то шо се деси пред некое време шо испалив до толку (плус ракијата си го допрај своето и нервозите шо ги имав према таа девојка) ама сепак успеав да се исконтролирам, гадно е ама реално гледано некогаш заслужуваат ќотек т.е. секој заслужува ќотек иако и да знам дека е така јас то не би го напрајл пак макар и да нема друг излез!

Многу добро знам што е тоа нервоза и темпераментен карактер ама сепак со тепање не постигнуваш позитивни ефекти. Прво и основно е да пробате да ја контолирате нервозата и избувливоста зашто тие можат само проблеми да ви направат, а никогаш добро ( зборам од лично искуство). Постои нешто што се нарекува anger management.

E за гитара ќе свирам,али пејам ко гавран. :P

Тоа ич да не му се секираш, ќе собереме екипа и идеме. :D

Жика, ако ти се допаѓа и имаш чувства кажи и... ништо не губиш. Ако во живо сте само на „здраво“, а на fb [:sick:] си зборите разврти и некоја тема и прашај ја дали ќе сака да излезете некаде. Ако прифати - супер, ако не - идеш даље... поедноставно здравје.

Aбе долга приказна...она има 18 јас имам 21 на почетокот се беше совршено додека таа не ме изневери.
Многу бев повреден ама ја сакав и и’ простив. После и напрајле некаква ебена група на фб и ме обвини МЕНЕ а јас ни крив ни должен и ме нарече ИДИОТ! И коа и’ закопав еден бокс – падна доле и убав ќотек изеде и си заслужи ама. Она мене ќе ми викала идиот сум бил -.-' сама си бара повод за караници и после јаде комна по сајтови сум ја малтретирал без причина, а зш не пиша дека ТАА Е ВИНОВНА ЗА СЕ И СИ ЗАСЛУЖИ БОКСнцц и вчера знајш шо се деси дојде и почна да ми се дерет и шамар ми влепи и толку страшно ме нанервира и престанав да и зборам и на коленици ме молеше за прошка. Ама ја ќутев. И вечерта ми пиша порака во 03:00 и пак ме молеше ме разбуди од спиење и ја и се јавив и и се издрав:
Иди барај си друг, нели на сајтови пишуваш дека се плашиш од мене и дека ти заштрафив бокс без причина и ќе ти простам :* и ко ќе сум нервозен бегај од мене оти на такви моменти губам контрола и нз шо че ти напрам :/ и и исклучив и го исклучив мобилниот и сабајлево глеам еден куп пораки „Прости ми душо нескав“ ова-она разни глупости -.- и ја и пишам извини срцка али касно е ја искоцка и втората шанса :****
Али пак ја сакам :/ ваљда треба да ја исчукам глата од ѕид што сакам таква девојка...
и денес скрос и’ раскинав ама ... :/ не ми е сеедно без неа. Знам дека сеа проблемов е „поднамален“ ама... и прееска се сретнавме в чаршија и не се осмели ни да ме погледне.
ЗАГЛАВЕН СУМ, НЕЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ ЈА САКАМ ПОКРАЈ СЕ!

Браво другар, добро си ја здрвил... Само за тепање се жените, јбт. o_O (n)
Премногу сте ја искомплицирал работава. Наместо да разговарате како човеци после тоа што се десило, ти си и мавнал еден директен.

Најдобро ништо не прај и научи да се контролираш. ;)

А ако ми излезат со пушка?

И реков дека ми се допаѓа. (преку фејсбук).Сеа што да праам понатаму?

Грешка. И тоа да не речам кардинална. 99% си мисли сега дека се заебаваш со неа. Баталете Фејсбуци, мсни за вакви работи, во живо се кажува.

Грешка. И тоа да не речам кардинална. 99% си мисли сега дека се заебаваш со неа. Баталете Фејсбуци, мсни за вакви работи, во живо се кажува.

Велиш баталете, а што ќе речиш на она дека голем број луѓе во светот го имаат најдено својот партнер баш преку тие социјални мрежи ?

Нека си го детето, нема ништо лошо во тоа да си пишуваат било каде, нема потреба од она „баталете фејсбуци„ бидејќи и тие влијаат на некој начин ;)

Велиш баталете, а што ќе речиш на она дека голем број луѓе во светот го имаат најдено својот партнер баш преку тие социјални мрежи ?

Нека си го детето, нема ништо лошо во тоа да си пишуваат било каде, нема потреба од она „баталете фејсбуци„ бидејќи и тие влијаат на некој начин ;)

Едно е наоѓање партнери, друго е искажување вакви работи. И јас мојот партнер може да се каже некако и да го најдов на Фејсбук ама таквите работи во живо се одвиваа.

Второ, откај знаеш дека на девојката не и напраил некој таква заебанција, те сакам , да поверувала и 5 реда подоле абе се заебавав хахахаха. Се има, затоа во живо, да му ги гледаш реакциите.

Едно е наоѓање партнери, друго е искажување вакви работи. И јас мојот партнер може да се каже некако и да го најдов на Фејсбук ама таквите работи во живо се одвиваа.

Второ, откај знаеш дека на девојката не и напраил некој таква заебанција, те сакам , да поверувала и 5 реда подоле абе се заебавав хахахаха. Се има, затоа во живо, да му ги гледаш реакциите.

Некогаш на смеа-на шала ќе се случи нешто неочекувано и непланирано слатко :)

И коа и’ закопав еден бокс – падна доле и убав ќотек изеде и си заслужи ама.

.........................

на коленици ме молеше за прошка. Ама ја ќутев. И вечерта ми пиша порака во 03:00 и пак ме молеше

............................

сабајлево глеам еден куп пораки „Прости ми душо нескав“ ова-она

Fritzl approves this.
So does she apparently.

Важно е да те сака, не е битно што ја пали...:D
Случајно си го открил патот до нејзиното срце.
Само одредете си неделна квота на ќотек.
Фино и културно, список.
Мислам....не сме сељаци, 21.век е...

Многу добро знам што е тоа нервоза и темпераментен карактер ама сепак со тепање не постигнуваш позитивни ефекти. Прво и основно е да пробате да ја контолирате нервозата и избувливоста зашто тие можат само проблеми да ви направат, а никогаш добро ( зборам од лично искуство). Постои нешто што се нарекува anger management.
Јеп anger management, страшното е шо некогаш и то е џабе... излегвиш од контрола...
--- надополнето: Jul 23, 2011 3:27 PM ---
Јеп anger management, страшното е шо некогаш и то е џабе... излегвиш од контрола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom