~Bunny
Magic wand...
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 1.266
Сигурно не кола да и купи ама да ја тепа??? Насилството не е решение ама баш никакво,не можел убаво да и објасни како стојат работите,туку одма ајде сила ќе употреби господинот.Допрва ќе следуваат во неговиот живот проблеми и ако се решава на тој начин ништо не прави, треба да научи да си го контролира бесот!Како прво и прво таа таканаречената девојка е за ќотек па после Дејан, го изневерува и во очи го лаже, што треба тој? кола да и купи??? Да сум јас би и се развикал ќе гледам да не ја земам меѓу рогови.....
еј тоа е животот ... незнам шо да ти кажам :/
и да ја удриш и да сакаш да ја удриш пак ќе се каеш
Дејане како што ти се каеш за тоа што си ја удрил можеби и таа се кае за зборовите што ти ги рекла а и за неверството.Не ја оравдувам во ниеден случај за тоа што те изневерила немој погрешно да ме сватиш.Велиш дека ја сакаш а затоа што ти рекла дека си идиот убаво си ја натепал -.-' Мене не ми јасна овде баш таа твоја љубов да ти кажам.А во иднина секоја што ќе те изнервира ќе ја тепаш? Најпрво научи да се контролираш, и да ги решаваш проблемите со разговор а не со употреба на физичка сила!