Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
od mene samo podrska .. toa sto ke te napravi srekna .. ostvari si go i ovozmozi si i vo tvoeto srce da gree sonce.. a site okolu tebe ako tolku te pocituvaat i sakaat ke te sfatat tebe.. i ke go sfatat toa ubavo neshto sto ke te prai srekna

asfalt напиша:
од моја страна е опправдано, мислам да беше една педа подалеку од балканов, тоа ќе беше само едно слатко искуство, па зошто не и повеќе:))), ај другите нека кажат...
Аха, фати англичанец за дечко во ирскиот дел на Белфаст, или имај арапка девојка во Ерусалим... Балкан мај ес...

solza напиша:
Samo sto zagubiv nekoj sto go sakam!Help
Убиј се! Тоа секогаш е најлесното решение кога ти е тешко :wink:
п.с. Гледам и зошто си го загубила, не се потруди ни да ни објасниш а камо ли да се обидеш да го задржиш...

Fala za prethodnite utehi a za toa zasto ne napisav nesto poveke mislam deka sto e storeno, storeno e.Nema vrakanje, samo imav potreba da kazam nekomu deka mi e tesko.

Имаш тема „Во врска со љубовта сакам да кажам...”.Оваа тема е за совети,не за тешење.:)

makedon4e напиша:
ne mi e jasno zosto moderatorive ne im zabranat na decistava(od12-16god)
da pisuvaat postovi na temava...pa ako razmislime malce toa niv so im se slucuva e edna obicna detska ljubov koja sekoj treba da ja dozivee i nikogas ne e dolga...mesto da praime muabet za ljubovni problemi koi gi spopagaat tie sto se od 18 pa nagore i sto pokraj iskustvoto i vozrasta im treba sovet(ama izgleda uste dolgo tuka ke si postiraat maloletnite:ban?:)
:toe:
Слободно можам да те информирам дека тотално си застранил.

ke te zamolam da go argumentiras prethodniot post...zatoa sto i sama znaes deka toj sto samo pisuva dva do tri reda toj tesko deka e navlezen vo kontekstot potrebno e obrazlozenie:tapp:

makedon4e напиша:
ne mi e jasno zosto moderatorive ne im zabranat na decistava(od12-16god)
da pisuvaat postovi na temava...pa ako razmislime malce toa niv so im se slucuva e edna obicna detska ljubov koja sekoj treba da ja dozivee i nikogas ne e dolga...mesto da praime muabet za ljubovni problemi koi gi spopagaat tie sto se od 18 pa nagore i sto pokraj iskustvoto i vozrasta im treba sovet(ama izgleda uste dolgo tuka ke si postiraat maloletnite:ban?:)
:toe:
Демек мора да си полнолетен за да се заљубиш? Ај и таков закон нека донесат ако не. nemoguce:

Колку што тебе ти изгледа глупаво и детско тоа што го пишуваат посочените (возраст 12-16), на истите нив со нивното гледиште на работите им изгледа како безизлезна ситуација за која бараат помош, па без разлика на тоа колку е проблемот дебилен, секој има право да си го искаже и да побара совет за истиот тој проблем, ако го смета за сериозен.

Ако не па, дај банирајте ги сите малолетници од темава, мислам. shamar:

PSYtisfaction напиша:
Демек мора да си полнолетен за да се заљубиш? Ај и таков закон нека донесат ако не. nemoguce:

Колку што тебе ти изгледа глупаво и детско тоа што го пишуваат посочените (возраст 12-16), на истите нив со нивното гледиште на работите им изгледа како безизлезна ситуација за која бараат помош, па без разлика на тоа колку е проблемот дебилен, секој има право да си го искаже и да побара совет за истиот тој проблем, ако го смета за сериозен.

Ако не па, дај банирајте ги сите малолетници од темава, мислам. shamar:
Благодарам. :nenene: Не си ти тој што треба да кажува како и зошто некој бара помош за некој проблем.

A да се вратевте на темата?

Ако некој има проблем во врска со љубовта, нека пише. Тој што сака нека даде совет. На тој што му пречи темава и нема што да каже, слободно може да ја игнорира и да не постира. Не пишувајте колку да се каже дека сте пишале.

Секој пост кој нема да е ситуација која бара совет и секој пост кој нема да е одговор со совет - ќе биде избришан. Одиме со толеранција сведена на минимум.

Ај така...

Luge edna moja drugarka ima golem problem.Ne znae deka ke vi pisam.Mislsi deka deckoi ja "napumpal":drk: I sea ne znae kako da doznae dali e tocno ili ne,odnosno ne saka da odi na genikolog,mene me prasuva sto da prai.Znae li nekoj posle kolku vreme od"cinot"Se pravi toa testot za bremenost da i kazam,da ja utesam nesto,stoznam:toe:

Ова не ми звучи ко љубовен проблем, и мислам дека не треба да стои у оваа тема, али еве ќе ти одговорам...
Тестот може да се направи најрано 7-8 дена после односот, али кај голем процент на жени у тој период може да даде лажен негативен резултат.Затоа најдобро е да го направи домашниот тест за бременост уште истиот ден кога треба да ја добие наредната менструација. Сепак,таквите тестови не се увек сигурни и затоа најпаметно ќе и биде да отиде на гинеколог.
И ако овојпат не е бремена, нека размисли малку пред следниот секс зашо не користи заштита.Пошо ако е трудна, а не е спремна за дете, врската со дечко и нема да биде единственото нешо што ќе се расипе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom