Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Имам доволно за да знам шо е ПМС...само не ми текна на тоа..мислев дека нешо ремет ми мава затоа..:smir:

Не ти реплицирав за ПМС онака општо те прашуем да видам дали имаш основа да се замараш со девојки и нивните пред менструални проблеми односно синдроми звучам ко бед американ тичр но, многу се напнувате со такви работи у задње време место да уживате во младоста, и да сакав да те прашам ја сакаш девојка ти ? м?

Види не се напнувам.....иначе имам 16 години и она има 16..и убоо ни е..не ја сакам..но уште сме свежи..сепак имам некој посебни чуства ...

Види не се напнувам.....иначе имам 16 години и она има 16..и убоо ни е..не ја сакам..но уште сме свежи..сепак имам некој посебни чуства ...

Sweet sixtheen :))))
Епа можеби и затоа она така ти се понаша исто годиште сте, така ви работи паметот сега не е ништо за секирација верувај се е младост лудост у прашање и батали го тој пмс не постои такво нешто постојат само искомплексирани женски умови :smir:

Баце секоаш барам компромис..односно давам два напред шо се вика..и пази сеа ..дока го пишуам ова на форум у меѓувреме со неа пишуам..и шо е нај трагично се инати се инати се инати и ми ја праи..не бе срце мое ја те сакам не те давам никаде и ми дава некој песни...оди па свати ги

Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!

Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!

HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:

HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:

НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:

Имај пријатен ден! :pipi:

За тоа дали си фраериште или не, треба други да кажат.

НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:

Имај пријатен ден! :pipi:

Па само се шибав мајке ми...брејјј:kesa:

e aj vaka... ja sum vo vrska so nea godina i pol... i seuste nemozam da iam celosna doverba vo nea.. a zs nz :/ imavme i odnosi i prv i bev i se se ama pa taka i pa taka, samo somnezi me tepaat i toa i za minati raboti ( so ako ne bilo togas taka so ako bilo vaka bla bla) hmmm ete da recam ja sakam sea dali e ljubov ili sto e nz.. ama so nikoe devojce do sea ne mi bilo vaka... i sekoj den samo nervi nervi i toa sam si gi stavam :(:(
Sovet???

e aj vaka... ja sum vo vrska so nea godina i pol... i seuste nemozam da iam celosna doverba vo nea.. a zs nz :/ imavme i odnosi i prv i bev i se se ama pa taka i pa taka, samo somnezi me tepaat i toa i za minati raboti ( so ako ne bilo togas taka so ako bilo vaka bla bla) hmmm ete da recam ja sakam sea dali e ljubov ili sto e nz.. ama so nikoe devojce do sea ne mi bilo vaka... i sekoj den samo nervi nervi i toa sam si gi stavam :(:(
Sovet???
Јас се заебав така како ти сега што ке се заебеш, цело време сумљав во девојката, се каравме ради мене за глупости што си ги измислував сам... и нормално дека на крај раскинавме. Така да брате уживај си во врската она ако сака нешто да направи нема ти никогаш да дознаеш, башка првите односи ги имала со тебе и ти уште се замараш??? Дај олади и уживај си во врската. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom