Heartbreaker
The Real ROCKNROLLA
- Член од
- 6 декември 2009
- Мислења
- 276
- Поени од реакции
- 28
Se imame smuvano .... Na pocetokot mi se pustase toj mene, pa pocnav da mu vrakam i jas so ista mera si se pustavme dvata ....
Imam probano se i da mu pisam prva i ubo ponasanje i se... ama ne mozam da svatam oti nejki da izlezi so mene ... 4 meseci odi ova vaka...
toplo ladno ....ne mozam da mu vlezam vo psihata
Мој совет ти е да си фатиш нов дечко:smir:
Брат, искрено мислам дека „девојка ти“ се зафркава со тебе. Па, запрашај се само зошто не му кажала на татко и дека е во врска? Кривицата треба да ја бараш во неа, а не во него. Тој и е само изговор „културно“ да те откачи. Престани да се самосожалуваш и оди пушти и се на првата што ќе ти наиде на патот. Тоа е единственото решение на твоите проблеми.Decki pozdrav do site,nov sum ovde se registrirav da mi kazete vase mislenje i da mi pomotnete. Vaka od kaj da pocnam. Jas i devojka mi odevme godina i 5 meseci do pred nekoj den,za mene toa bese najdobrata vrska do sega kako i za nea..Se uste nemozam da poveruvam deka ne sme zaedno povece. Pricinata za toa e nejziniot tatko,toj ne znaese deka odime osven toa sto imal somnezi. Doznal pred nekoj den od nejzinata majka i izreagiral prilicno loso... I rekol da bira pomegu mene i nego,rekol deka mnogu go povredila taa bidejci kriela od nego i moravme da raskineme. Nejzi i e tesko vcera se vidovme za posleden pat jas ja tesev nejzi deka ke bidime pak zaedno ali taa nekako mi negirase ne deka nema nadez tuku tatko i nejzi i e pred se normalno jas nikogas nema da bidam na isto nivo kako nego... Neznam sto da pravam ponataka za da se gledame skrisum ne biva zosto rekol deka ke ja kontrolira:uvo: Iskreno skrsen sum celiot uste ne mi e verno deka nema da bideme zaedno...Deneska e prv den se slusnavme na telefon dva pati po recisi cas vreme ali gabe tatko i ili nemoze da razbere ili ima pregolemo dostoinstvo neznam. Jas sakam da bidam so nea i taa so mene ama ne sakam da bide taka so tatko i... Pa povelete so vasete soveti.Dobrodojdeni se site vo ovaa teska situacija....