Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Напрај да те сака:back:
Што значи тоа?Се обидов,но неможе.Подетално објаснување ако може.Фала.:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напрај да те сака:back:
Тоа значи... да и го привлечеш вниманието:smir:Што значи тоа?Се обидов,но неможе.Подетално објаснување ако може.Фала.:back:
Тоа значи... да и го привлечеш вниманието:smir:
А како да го сторам тоа?
Ќе почнеш поише да збориш со неа ќе видиш што сака итн.![]()
Фала ти многу.Ми значеше сево ова и се надевам дека ќе ми помогне.:back:
А како да го сторам тоа?
Мењавај чорапи секој ден...кај мене тоа проработе.А како да го сторам тоа?
Мислам дека си згрешил при пуштање, затоа што не може у последен момент да ти каже дека има "дечко" , а пред тоа си бил нејзин тип:uvo: Можеби и девојката не знае што сака.Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa: