Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Он бара ли компромис или барем разговор за да ги реши проблемите со тебе на мирен начин без агресија, без испади, без притисоци?!
Автоматски споено мислење:

Ова ти е типична емоционална злоупотреба. Човекот е манипулатор.
Не е он манипулатор туку она е глупа. Толку свест да се нема за некои работи.

тешко сељанче по пишувањево, ем копук, ем се разбацава. Ај да бил богат па да има разлог да дига чалам, али овака...

Не е он манипулатор туку она е глупа. Толку свест да се нема за некои работи.
posle se cudat lugjeto zaso gi tepaat i varaat.
Автоматски споено мислење:

тешко сељанче по пишувањево, ем копук, ем се разбацава. Ај да бил богат па да има разлог да дига чалам, али овака...
nitu ubav nitu bogat :)

Не е глупа. Се заљубила во убавата верзија на погрешен човек.
Вика само карактерот му чинел и после се сменил, ја малтретирал и навредувал, зашто го сака уште тогаш? На крај и раскинува и таа го бара, го моли да се врати. Глупа е и тоа за жалење е колку, ама ајде да не ја навредувам џабе. :D

Вика само карактерот му чинел и после се сменил, ја малтретирал и навредувал, зашто го сака уште тогаш? На крај и раскинува и таа го бара, го моли да се врати. Глупа е и тоа за жалење е колку, ама ајде да не ја навредувам џабе. :D
Не знам. Тоа засакувањето и отсакувањето не е така ко на дугме баш. Може и треба ''ветар у леџа'' за да го откачи. Може нема со кој да разговара, па едноставно сака да се издува тука на форумов. Може сака само да чуе и други мислења.

Глупо е да ја навредувате. Кажете и дека згрешила, ама ова што го пишуваш и ти и оваа дена на ништо не личи.

abe vinata i rabotela , duri i pritisok kacila od nervozi i sekiracii po nego.
abe da ne pukne me nasmea :)
ne vregjaj devojcinja na forum.

Нема потреба ништо да кажуваш, ти како жена доволно кажа на темава:
Во случајов Дена е во право, он ја малтретирал и она го МОЛИ и бара назад. За што го бара назад? За пак да ја малтретира? Нема тука чудење кога ќе се изживува со неа пак.

Ме навреди веќе ама нема врска.
Подоцна се промени, од старт не беше таков.
Не ме тепал, никаде не го спомнав тоа, сакав да се извинам за лагата, затоа што ме гризеше совеста, тоа беше тоа.
Не ја знаеш приказната, ми беше подршка во тешки моменти, се зближивме и почна врската.
abe vinata i rabotela , duri i pritisok kacila od nervozi i sekiracii po nego.
abe da ne pukne me nasmea :)

ne vregjaj devojcinja na forum.

Не си вади муабети од ракав.

Не знам. Тоа засакувањето и отсакувањето не е така ко на дугме баш. Може и треба ''ветар у леџа'' за да го откачи. Може нема со кој да разговара, па едноставно сака да се издува тука на форумов. Може сака само да чуе и други мислења.

Глупо е да ја навредувате. Кажете и дека згрешила, ама ова што го пишуваш и ти и оваа дена на ништо не личи.
aceso aj ne kakaj so iz
Во случајов Дена е во право, он ја малтретирал и она го МОЛИ и бара назад. За што го бара назад? За пак да ја малтретира? Нема тука чудење кога ќе се изживува со неа пак.
i ona go maltretira. obostrano im e ponasanjeto bez pocit bez ljubov bez niso.
so sum jas kriva so kazav mislenje?!!! ete i mi vratija plus :(((

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom