Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Кај бевте у муабетиве за рамноправност кога Лангелина викаше дека женските смеат да вараат пошто „на мома се и личи“ и и било во младоста, а мажите не смееле, па така се стигало до полова еднаквост :D

More info: Клик на мојот профил > Опомени > Прегледај > Содржина > Вртете по страните

Zdravoo nova sum na forumov ama mi treba itna pomos trebase da dobijam od 10-15.2
mi docnese a imav seks za prv t.e togas me skina na 25.2 so deckomi do togas nemav dobienoo ii uste ne sum dobilaa a veke sme 3.5 ve molam za pomos koristevme kondomi od sho mozii da bidi ve molam za pomoss ??

Одбрав 'се плашам', бидејќи не можам да ти помогнам. Се андевам дека детето поуспешно ќе трола од тебе. Мене ми изгледа како фалење. Фала за деталите. Со шублер да не мереше?

znaci ne merev nistoo prv pat postavuvam prasanje na nekoj forum zatoa toa taka go pisav bez vrska../

Znacii ve prasav naj normalno nema potreba od ispadi ako mozii nekoj da mi dade sovet da mi pomogne vo red ako ne nema potreba od nepotrebni komentari :)

Мене ми изгледа како фалење. Фала за деталите. Со шублер да не мереше?

ОТ: Датуми не се мерат со шублер :LOL:. Ама Фројд ни кажа на што си мислел ти.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Zdravoo nova sum na forumov ama mi treba itna pomos trebase da dobijam od 10-15.2
mi docnese a imav seks za prv t.e togas me skina na 25.2 so deckomi do togas nemav dobienoo ii uste ne sum dobilaa a veke sme 3.5 ve molam za pomos koristevme kondomi od sho mozii da bidi ve molam za pomoss ??
Тајмлајнов ти е хаос. И да не си имала секс, пак ќе ти каснела. Стрес, лекови, пореметен биоритам, смена на клима... купи тест за бременост и провери се, каков и да е исходот оди на гинеколог.

Мислењата за плаќањето се префрлени во оваа тема. Таму продолжете ја дискусијата, оваа тема оставете ја за оние кои сакаат да си побараат совет.

Во право е Лангелина, срамота е девојката да плаќа. Девојките се украс во животот на машкото, ебате мажот што дозволува неговиот украс да плаќа за него.
A maskoto vo zivotot na edna devojka e bankomat.:cool:?

Не знам дали е банкомат, но мочко сигурно не треба да биде.
Znaci som plakas smetka ,ne si mocko,nego si maziste?Klasicno perenje na mozok,ama vo celava ovaa prikazna nigde ne ja spomna ednakvosta na polovite ,ili vo ovaj slucaj ednakvosta ne vazi?

Znaci som plakas smetka ,ne si mocko,nego si maziste?Klasicno perenje na mozok,ama vo celava ovaa prikazna nigde ne ja spomna ednakvosta na polovite ,ili vo ovaj slucaj ednakvosta ne vazi?

Патетичен мочко си ако секој втор пост ти е кукање како жените многу трошат, не знам како да ти објаснам.

Патетичен мочко си ако секој втор пост ти е кукање како жените многу трошат, не знам како да ти објаснам.
Ti mi si uteha ,ko ke te citam svakam deka imalo pogolemi mockovci od mene.Vo nedostatok na argumenti odma se resavas za licni navredi taka da sekoj ponatamosen razgovor so tebe nema smisla.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom