C
Castiel
Гостин
ем е машко и дозволува ти да платиш?!
Гони го у к++ац!
Ај објасни жити се што има врска дека е машко и со тоа што дозволува да плаќа девојката??
ем е машко и дозволува ти да платиш?!
Гони го у к++ац!
Бакни ја, немој да ја лапаш.Со други зборови, следен пат кога некоја ќе прифати да оди на кафе со тебе, испрати ја и залапај ја.
Во право е Лангелина, срамота е девојката да плаќа. Девојките се украс во животот на машкото, ебате мажот што дозволува неговиот украс да плаќа за него.Ај објасни жити се што има врска дека е машко и со тоа што дозволува да плаќа девојката??
И ако се противи, пошто си мушко треба да и залепиш една, да и докажеш уште толку колкав маж си.Во право е Лангелина, срамота е девојката да плаќа. Девојките се украс во животот на машкото, ебате мажот што дозволува неговиот украс да плаќа за него.
Јас сите мои девојки уште на почетокот ги предупредувам да не носат новчаник кога излегуваат со мене бидејќи ќе се расправаме, и тоа многу. Не мора баш шамари, немој да бидеш насилен. Цццц...И ако се противи, пошто си мушко треба да и залепиш една, да и докажеш уште толку колкав маж си.
Ем нема да плаќа пошто е женско, скапоцен капен а ќе ќути на шамари, пошто он е муж и плаќа.
Среќа на време научив како треба со девојки иначе уште ќе бев невин.
Можело и без шамари?Јас сите мои девојки уште на почетокот ги предупредувам да не носат новчаник кога излегуваат со мене бидејќи ќе се расправаме, и тоа многу. Не мора баш шамари, немој да бидеш насилен. Цццц...
Толку деко. Маж е, ако сака да има женска, нека заработи и нека и го плати сокот. Ако тоа не може, нека гледа редтјуб.[DOUBLEPOST=1425552313][/DOUBLEPOST]Толку од половата еднаквост а лангелинче?
Иначе се согласувам у потпуност со твојот пост освен ако тоа што дечкото се дере дека нема пари е дека стварно нема пари
Да, да, уште да му кажеш у чело да ја бакне, па да го гледа како Јеховин сведок.Бакни ја, немој да ја лапаш.
Не знам за вас помладите, јас во животот кога сум седела со машко друштво дури и со пријатели, никој не дозволил да платам. Само еднаш имам платено на машко, т.е. и за двајцата и некако беше чудно.Ај објасни жити се што има врска дека е машко и со тоа што дозволува да плаќа девојката??
Да, да, уште да му кажеш у чело да ја бакне, па да го гледа како Јеховин сведок.
Само заривање јазик до грло, да остави впечаток.
Тогаш ти седи дома, нигде не иди, не работи, биди само домаќинка, пери, пеглај, рмбај по дома, утепувај се од работа, може така?Толку деко. Маж е, ако сака да има женска, нека заработи и нека и го плати сокот. Ако тоа не може, нека гледа редтјуб.[DOUBLEPOST=1425552313][/DOUBLEPOST]
Да, да, уште да му кажеш у чело да ја бакне, па да го гледа како Јеховин сведок.
Само заривање јазик до грло, да остави впечаток. [DOUBLEPOST=1425552490][/DOUBLEPOST]
Не знам за вас помладите, јас во животот кога сум седела со машко друштво дури и со пријатели, никој не дозволил да платам. Само еднаш имам платено на машко, т.е. и за двајцата и некако беше чудно.
Бакнеж во образ или во уста како крај на вечерта може да биде адут на искусен волк, на оној што знае дека девојката е негова.
Кој ужас од совет, човече.
Ќе бидат излезени на пиво, на вечера, на пица шта год и он после 3-4 часа дружба, муабетење, шмекање, флертување, со лапање пред влез ќе треба да и остави впечаток?
Ццц...
Не можам да се изначудам...
Добро значи по твојава логика ако идеме пошо си жена кога ќе се омажиш твоја обврска ќе биде да бидеш домаќинка, да седиш дома и да чуваш деца....нели пошто си ЖЕНА...Толку деко. Маж е, ако сака да има женска, нека заработи и нека и го плати сокот. Ако тоа не може, нека гледа редтјуб.[DOUBLEPOST=1425552313][/DOUBLEPOST]
Само заривање јазик до грло, да остави впечаток. [DOUBLEPOST=1425552490][/DOUBLEPOST]
Не знам за вас помладите, јас во животот кога сум седела со машко друштво дури и со пријатели, никој не дозволил да платам. Само еднаш имам платено на машко, т.е. и за двајцата и некако беше чудно.
Како што е адут на искусен волк, така може да биде и адут на зрел дечко кој има 17-18 години. Ќе видиш како после девојчето ќе им кажува на другарките „абе само ме бакна и ме испрати“. Никако не мислев на бакнеж во образ или челоБакнеж во образ или во уста како крај на вечерта може да биде адут на искусен волк, на оној што знае дека девојката е негова.
Дечкото е млад и неискусен, затоа предлагам конкретна акција.
Кафе попладне, средбата да трае максимум едне саат, да ја испрати без да и предлага кнокретно нешто и да ја залапа пред влез. Дури и да не биде ништо, дури и да попие шамар, ќе стекне искуство.
Каква врска има твојот муабет со тоа дали дечкото ја плаќа пијачката или не? Прочита ли што напиша девојката? Дека тој работи и добро заработува, а таа штеди во железни пари (веројатно беше фигуративно, ама чисто заради споредба). Да сум јас машко и во таква стуација да дозволам да ми плати девојката, мислам дека ќе треба да си го сечам.[DOUBLEPOST=1425553641][/DOUBLEPOST]Тогаш ти седи дома, нигде не иди, не работи, биди само домаќинка, пери, пеглај, рмбај по дома, утепувај се од работа, може така?
Дај бе излезете од камено доба.
Леле, со какви „машки“ делам простор! И после ми квичите тука дека не можете девојки да фатите. Е нема да можете.Добро значи по твојава логика ако идеме пошо си жена кога ќе се омажиш твоја обврска ќе биде да бидеш домаќинка, да седиш дома и да чуваш деца....нели пошто си ЖЕНА...
Седи дома уживај си фати си дечко или омужи се он све ќе ти носи ...пошо е маж..
Не, не може. Мислам дека дечкото е можеби повлечен, и веројатно девојката најмногу што може да очекува е бакнеж у образ. Затоа го советувам да се охрабри. Па после да им каже на другарките: Не ми се верува! Бевма на кафе, се ОК, и на крај ме залапа!! Замисли!!Како што е адут на искусен волк, така може да биде и адут на зрел дечко кој има 17-18 години. Ќе видиш како после девојчето ќе им кажува на другарките „абе само ме бакна и ме испрати“. Никако не мислев на бакнеж во образ или чело
Замислувам и во право сиНе, не може. Мислам дека дечкото е можеби повлечен, и веројатно девојката најмногу што може да очекува е бакнеж у образ. Затоа го советувам да се охрабри. Па после да им каже на другарките: Не ми се верува! Бевма на кафе, се ОК, и на крај ме залапа!! Замисли!!
Што со какви машки ? идам само по твојата логиката...или нели пошто не ти одговара сеа почна на лична освнова да се вреѓаме? затоа неможете девојки да фаќате?Каква врска има твојот муабет со тоа дали дечкото ја плаќа пијачката или не? Прочита ли што напиша девојката? Дека тој работи и добро заработува, а таа штеди во железни пари (веројатно беше фигуративно, ама чисто заради споредба). Да сум јас машко и во таква стуација да дозволам да ми плати девојката, мислам дека ќе треба да си го сечам.[DOUBLEPOST=1425553641][/DOUBLEPOST]
Леле, со какви „машки“ делам простор! И после ми квичите тука дека не можете девојки да фатите. Е нема да можете.
Еве, погоре @Ставрогин објасни како се прави тоа.