Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
pazi truden da ne ostane od trudenje :) ( mala sala ) toa posto me sitna :) pa ne se kladevme vo nisto :([DOUBLEPOST=1400949813][/DOUBLEPOST]
eve german88 neka kaze vo sto ? :) posto on e krivecot :)
Е те шитна...се договоривме пола на него од тоа што ќе се оддолжиш по твој избор :cool:

dobro :)[DOUBLEPOST=1400950911][/DOUBLEPOST]
ako saka i celo :)
Добро за кафето ли..ех којзнае колку километри си далеко од мене..ја би ја пишал жиро сметката моја..попрактично е...:D...осеќам дека ќе јадеме банови

Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )

Охохо, вакви голеееми комплименти во денешно време, откога ќе ја запознаеш поубаво девојката. ;) Мислам, да се гледаш бар некое време.
Во случајот, баш ти пред година дена си бил резервата, ако гледаш реално според тоа што ти рекла после тоа.

Мое мислење - Тогаш не си и се допаѓал доволно. Сега, нема што да прави и си вика - на овој му се допаѓав лани, можам и сега да видам што и како се работите, ништо не губам.
Твое си е дали сакаш и ти да видиш како стојат работите, а можеш и фино лепо да и кажеш дека не сакаш. Твој избор.

Биди ладен ко шприцер и пробај. Ништо не губиш. На крајот на светото, искуство плус. Отколку после да жалиш ШББКББ (што би било кога би било).

Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )

Не да ти полнам глава со глупости ама мислам дека од такви најмногу треба да се плашиш. Знаеш луѓето како викаат...кој лае не каса... И без разлика што некој ќе ти пиши овде ти си имаш зацртано нешто и тешко дека ќе те премислат. Само мој совет за твојава ситуација, пази се...тие фините можат и многу фино да те заебат

Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?! :)
најбитно нешто овде е тоа дека си сигурно под 25год а со тоа имам само еден совет да ти кажам.
пробај, ако бидне, ок, ако не бидне пак ОК. но како и да е, нема да ја жениш сигурно:D на девојката едноставно и текнало на тебе кога те видела, се навлажнила малку (вероватно пости) и си вика, ај не е лош за да си направам ќеф.
ај малку посериозен тон............. безразлика дали е машко или женско, ако си се допаѓаат нема да чекаат месеци/години за да се спојат. таа работа да не кажам се случува уште на прво запознавање/излегување. порано немаше ФБ, па запознавањата беа директ, лични во некој кафич или дискотека. и тогаш одма се знаеше дали има флуд или нема и не се губеше време. не викам да се опне од прва вечер, него одма се даваше до знаење дали ќе има утре или не. но денес со ФБ-то, се запознавате виртуелно, па тука запознавањето и не е баш некое запознавање (според мене).
е од причина што пред 1 год “само“ сте излегле и НЕ биднало ништо, ми зборува дека ти едноставно не си тој нејзин тип со кој би била во некоја посериозна врска. што е и ок, нема тука од прва да се мажиме/жениме. ќе си направите ќеф неколку пати, или некој период, и готово. само пази да не ти го земе цело лето, да не ги пропуштиш и другите шанси, кои реално може и да бидат попродуктивни, односно да се развие посериозна врска

Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?! :)

Девојчето ти дава ишарет дека сака да ти биде повеќе од пријателка. Не ја тупи многу. Сакаш или не сакаш?
Подобро е да се каеш заради направеното, отколку заради пропуштеното.

@German88 Убаво ти пишала @MAJA 345 , таа да немала тогаш некој подобар или поинтересен од тебе, уште тогаш ќе сте се смувале. Ама таа нашла некој поинтересен, а тебе те оставила за резерва, за црни денови кога нема ништо подобро на лагер.
И после суша кога ја фатило наеднаш и’ текнало на тебе, као демек стилот ми се бендисува бла-бла.
Батали ја таму, има жени на светов со лопата да ги риниш. Не и’ го прави ќефот на малата да си игра ко играчка со тебе.

Девојчето ти дава ишарет дека сака да ти биде повеќе од пријателка. Не ја тупи многу. Сакаш или не сакаш?
Подобро е да се каеш заради направеното, отколку заради пропуштеното.
Ова вреди, навистина.

најбитно нешто овде е тоа дека си сигурно под 25год а со тоа имам само еден совет да ти кажам.
е од причина што пред 1 год “само“ сте излегле и НЕ биднало ништо, ми зборува дека ти едноставно не си тој нејзин тип со кој би била во некоја посериозна врска. што е и ок, нема тука од прва да се мажиме/жениме. ќе си направите ќеф неколку пати, или некој период, и готово. само пази да не ти го земе цело лето, да не ги пропуштиш и другите шанси, кои реално може и да бидат попродуктивни, односно да се развие посериозна врска
Хаха, не ни планирам со неа да изгубам цело лето.. ако воопшо почнеме да се дружиме..
Фала на советот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom