Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ne znam dali se sekjavate na mene, pred nekoj mesec pisav deka sum vo ljuboven triagolnik... Pocnavme, teravme mesec i nesto, ona raskina so nego... Posle 2 dena otkako mu raskina, prekina i so mene, pa pak se smiri so nego... Veruvate ili ne, ne projdoa 2 nedeli otkako se smirija, ona pak mi pisa... Pak pocnavme da se gledame. Se gledavme pak negde mesec i nesto, i pak mu raskina na nego. Prodolzivme uste 2 nedeli, mi prekina i po vtor pat se smiri so nego :))) Ostanavme samo na komunikacija. So mislite, sum i znacel ili kurtasak?
Курташак.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?! :)

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
ne i bidnalo so toj deckoto pa kaj tebe. da si probash kaj druga pa ako ne ti bidne so nejze. ne ja otkacuvaj pravi si muabet i pustaj i voda ama probaj prvo so druga.
Од каде ти знаеш што била работата со девојчето...можеби се срамела..можеби некој и кажувал нешто за дечкото..пијаница бил ваков онаков...

D

devojcence

Гостин
Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?! :)
ne i bidnalo so toj deckoto pa so tebe. ti si znaes kako sakas, ali da ti kazam deka ne ti e toa toa cim ne ti bidnalo so tebe. ili probaj prvo so druga pa ako ne ti bidne so nejze a nejze pravi i muabet ili otkaci ja i idi kaj nekoja sto ke ti bide toa toa. ti si znaes ali cim prasauvas oladi.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
ne i bidnalo so toj deckoto pa so tebe. ti si znaes kako sakas, ali da ti kazam deka ne ti e toa toa cim ne ti bidnalo so tebe. ili probaj prvo so druga pa ako ne ti bidne so nejze a nejze pravi i muabet ili otkaci ja i idi kaj nekoja sto ke ti bide toa toa. ti si znaes ali cim prasauvas oladi.
За друга и не претставува некој проблем.
Но јас сум будала, уште чувствувам нешто кон оваа...

D

devojcence

Гостин
Од каде ти знаеш што била работата со девојчето...можеби се срамела..можеби некој и кажувал нешто за дечкото..пијаница бил ваков онаков...
me zaebavas nesto sum muabetov od sram nese fatila so nego??? ili od neveruvanje? ili od nesakanje od sto? abe ti mozes da nagagjas do sto i edno i nazad ama fakt e deka ne bidnalo nisto od prva a ako saka od vtora treta petta neka pravi. jas ne rekov nisto loso ni krivo za nejze ni za nego. on si znae jas kazav da oladi. ali on si znae. i nerekov deka nebila zainteresirana, da ne bila nemala da iskoci.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
me zaebavas nesto sum muabetov od sram nese fatila so nego??? ili od neveruvanje? ili od nesakanje od sto? abe ti mozes da nagagjas do sto i edno i nazad ama fakt e deka ne bidnalo nisto od prva a ako saka od vtora treta petta neka pravi. jas ne rekov nisto loso ni krivo za nejze ni za nego. on si znae jas kazav da oladi. ali on si znae. i nerekov deka nebila zainteresirana, da ne bila nemala da iskoci.
Не можеш да тврдиш нешто што појма немаш и да го земаш за точно..да кажуваш како сигурно нешто на некој што не го знаеш за некого што исто така не го знаеш..колку луѓе-толку карактери..можеби стварно и бил резерва којзнае...а ако не е вистина...и ако те послуша што правиме...

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Не можеш да тврдиш нешто што појма немаш и да го земаш за точно..да кажуваш како сигурно нешто на некој што не го знаеш за некого што исто така не го знаеш..колку луѓе-толку карактери..можеби стварно и бил резерва којзнае...а ако не е вистина...и ако те послуша што правиме...
Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )

D

devojcence

Гостин
radi toa napomenav on si znae. ili ne go procita toa vo moite postovi. i od kaj pa tvoeto branenje ili sto i da e? ako ne bilo do sega ke idele vise. ali sepak on si znae nikoj nemoza da mu kaza za nego. toa e samo moe mislenje sto neznaci deka e tocno jas mu dadov nekolku predlozi i tocno e deka kolku lugje tolku karakteri a moze e i radi toa sto ima belo vlako vo kosata, a toa nezavsi i nemoze da go smeni, nego od gospod. sto da ti kazam drugo.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )
Да сум ти би почнал од почеток...ако пак направи како првиот пат што направила тогаш крај...

D

devojcence

Гостин
ako ti se pravi pravi ne cekaj opravdanija i mislenja samo posle da ne kukas za doverba i sl. raboti ok?[DOUBLEPOST=1400949249][/DOUBLEPOST]
Да сум ти би почнал од почеток...ако пак направи како првиот пат што направила тогаш крај...
ke napravi i ke ima i tret pat. ama on si znae. aj bas da vidime kogo ke poslusa. :)

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Би почнал, само ќе треба да се потрудам повеќе.. Девојчево не е баш лесно..
ako ti se pravi pravi ne cekaj opravdanija i mislenja samo posle da ne kukas za doverba i sl. raboti ok?
Фала на советот, ќе се обидам повторно.. Со надеж дека нема да ме извиси како првиот пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom