- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 67
Не ја тупите со кладбата сеа... Побарав искрен совет од вас..epa gledas ne e ni po tvoe ni po moe. nikoj ne ja dobi kladbata.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја тупите со кладбата сеа... Побарав искрен совет од вас..epa gledas ne e ni po tvoe ni po moe. nikoj ne ja dobi kladbata.
Како никој...вели дека ќе се потруди повеќе овојпат и ќе почне од почеток...и што должиш сега?epa gledas ne e ni po tvoe ni po moe. nikoj ne ja dobi kladbata.
eve german88 neka kaze vo sto ?pazi truden da ne ostane od trudenje( mala sala ) toa posto me sitna
pa ne se kladevme vo nisto
![]()
Хахахаха му должиш кафе, мислам дека е доволноpazi truden da ne ostane od trudenje( mala sala ) toa posto me sitna
[DOUBLEPOST=1400949813][/DOUBLEPOST]
eve german88 neka kaze vo sto ?posto on e krivecot
![]()
Е те шитна...се договоривме пола на него од тоа што ќе се оддолжиш по твој изборpazi truden da ne ostane od trudenje( mala sala ) toa posto me sitna
[DOUBLEPOST=1400949813][/DOUBLEPOST]
eve german88 neka kaze vo sto ?posto on e krivecot
![]()
ako saka i celodobro![]()
Добро за кафето ли..ех којзнае колку километри си далеко од мене..ја би ја пишал жиро сметката моја..попрактично е...dobro[DOUBLEPOST=1400950911][/DOUBLEPOST]
ako saka i celo![]()
Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )
Биди ладен ко шприцер и пробај. Ништо не губиш. На крајот на светото, искуство плус. Отколку после да жалиш ШББКББ (што би било кога би било).............
Не знам, девојчево не е од шо имаат резерва и слични ствари.. едноставно мирно и повлечено девојче кое не ни имало момче до сега.. ( или па јас сум единствениот што го мислам тоа.. )
најбитно нешто овде е тоа дека си сигурно под 25год а со тоа имам само еден совет да ти кажам.Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?!![]()
Здраво.
Пред неполна година се дружевме со една девојка, 2 години помала од мене. Беше август месец, се договоривме да испаднеме на кафе. Муабетот си течеше најнормално, во супер атмосфера.. Штосот е тоа што, после тоа ја прашав дали сака да прошетаме, се согласи. Заминавме во паркот продолживме да се смееме да разговараме и се си беше океј, ми кажа дека си поминала прекрасно. Но после таа вечер девојчето олади, не беше истата како и претходно. Беше ладна спрема мене и као демек засакала некој друг.
Океј, шо е тоа е. Рече дека остануваме пријатели. На фб не пишувавме како пред тоа секојдневно, смс ова она. Се до пред некој ден, кога самата она ми пиша. Демек ме видела во град и се допаѓал мојот стајл бла бла бла.. Почна и муабети од видот, се сеќаваш ли колку убаво ни беше тогаш, навистина убави времиња кои би сакала да се повторат... Не знам што да правам сега, дали да пробам повторно или овој пат јас да оладам... Некој совет?!![]()
Ова вреди, навистина.Девојчето ти дава ишарет дека сака да ти биде повеќе од пријателка. Не ја тупи многу. Сакаш или не сакаш?
Подобро е да се каеш заради направеното, отколку заради пропуштеното.
Хаха, не ни планирам со неа да изгубам цело лето.. ако воопшо почнеме да се дружиме..најбитно нешто овде е тоа дека си сигурно под 25год а со тоа имам само еден совет да ти кажам.
е од причина што пред 1 год “само“ сте излегле и НЕ биднало ништо, ми зборува дека ти едноставно не си тој нејзин тип со кој би била во некоја посериозна врска. што е и ок, нема тука од прва да се мажиме/жениме. ќе си направите ќеф неколку пати, или некој период, и готово. само пази да не ти го земе цело лето, да не ги пропуштиш и другите шанси, кои реално може и да бидат попродуктивни, односно да се развие посериозна врска