Љубовна порака за новата 2023-та

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.465
Од сите луѓе што мислите дека ги сакате на овој свет, првин и најпрвин, пред сите и секого, сакајте се себеси. Негувајте се, лечете се и помогнете си првин самите себеси. Светот има милијарди возрасни луѓе , и повеќе од доволно голема војска да го спаси. Погледнете се првин себеси и работете првин за себе. Помогнете си себеси. Дајте си самите себе прегратка.

..... и секој ден почнете го со топли чувства и бакнеж упатен кон огледалото.... а доколку посакате да мастурбирате на себе тоа ќе биде знак дека сте на правиот пат, вие сте најбитното нешто во универзумот...

- Инцел Манифесто, Глава 1

...све иде во пар, не во единка, не може некој да се негува самиот себе, да се лечи, да си помогне, ако нема за кого и е сам(а), прегратката треба да биде спој со други раце, а не со самиот себе, затоа е таа стара мудрост како изгледа жената е заслуга на мажот (љубениот), а како изглеа мажот е се заслуга на жената (љубената, затоа во животот треба да имаме инспирација и потик да бидеме подобри, поубави и поздрави во име на спротивниот пол кој љубов ни значи.

Happy-New-Year-Messages-For-Boyfriend.jpg

... сега според темата би била некоја љубовна порака за 2023 во смисол за Нова Година честитка или така нешто, да и’ дадеме шанса на темава!:pipi:

И види кој прв се најде засегнат. :pos: Како не ми е срам, дрзок, инцел. Ете не ми е.
Ако ви е забрането првин самите себе да се сакате, не мора да им забранувате на други.

Дајте си самите себе прегратка.
Стварно помага ова

if-you-single-hug-yourself-funny-cute-bearded-man-glasses-cuddling-himself-dreams-eyes-closed-if-you-single-180415981.jpg

Еве ви честитка и порака за новата 2023 година во сличен тон од Ентони Хопкинс лично, шом јас сум поган и неподобен па ви препорачав да се сакате првин себеси, еве ви од “правоверните“ порака:

"Be kind to yourself, be kind. Stay away from toxic people."

,,,e tuku,,koristete ja sekoja možnost za ljubovni avanturi,,,ne sluchajno vi se pokazhale takvi momenti,,,bidejki z'sh i ovaa 2023ta ke pomine kako i prethodnata,,,
,,,pa sea vie kako sakate,,, :icon_mrgr:

Од сите луѓе што мислите дека ги сакате на овој свет, првин и најпрвин, пред сите и секого, сакајте се себеси. Негувајте се, лечете се и помогнете си првин самите себеси. Светот има милијарди возрасни луѓе , и повеќе од доволно голема војска да го спаси. Погледнете се првин себеси и работете првин за себе. Помогнете си себеси. Дајте си самите себе прегратка.
Auu dete, da ne imas nagazeno na nesto ti?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom