- Член од
- 22 јули 2005
- Мислења
- 2.198
- Поени од реакции
- 11
i jas najdov.se razbirame neli?dajdo напиша:jas najdov sea virtuelna ljubov i ke probam da ja odrzam dur ne se vratam zimi se

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i jas najdov.se razbirame neli?dajdo напиша:jas najdov sea virtuelna ljubov i ke probam da ja odrzam dur ne se vratam zimi se
А бе, не е смешноCopyOfDeath напиша:Немој да заборавиш да не каниш на свадба
da da u sekoj sluchaj ne mi e gajle sho pishuvate vrska moze da se odrzi ja u usa ona u skopjesmizlicka напиша:i jas najdov.se razbirame neli?![]()
![]()
![]()
The`bItCh напиша:Да не ми дадеш црвено за бивис и батхед ќе си добиеше зелено од мене, ама сега не можам да ти дадам.
Сите сме различни во живо. Може да има хемија и првиот пат кога ќе се видит(м)е и пак ништо да не се деси. Тоа може да не е резултат на тоа што личност пред компјутер е различна во живо, туку на недоразбирањето сме или не сме на иста фрекфенција? Ако јас сакам а таа не? Ако јас сакам а тој не? Ако добијам корпа? Ако после ме озборува и ми се смее со пола форум ( на пример )??
Ауууууу, НЕ!![]()
dajdo напиша:da da u sekoj sluchaj ne mi e gajle sho pishuvate vrska moze da se odrzi ja u usa ona u skopjese razbirame neli malechka
dajdo напиша:jas najdov sea virtuelna ljubov i ke probam da ja odrzam dur ne se vratam zimi se
dajdo напиша:da da u sekoj sluchaj ne mi e gajle sho pishuvate vrska moze da se odrzi ja u usa ona u skopjese razbirame neli malechka
The`bItCh напиша:А бе, не е смешно))))))
Познавам луѓе што се запознале преку мирц, па имале врска, брак и сега деца.
И кажете си уште сега на што сте и што мислите еден за друг. Да не го доживеете најголемото разочарување на светот од некој виртуелец!smizlicka напиша:
pa mnogu jasno neli![]()
The`bItCh напиша:Да не го доживеете најголемото разочарување на светот од некој виртуелец!![]()
da bidam iskraen i jas se nadevam na mnogu ama ke vidime malechka bubcheThe`bItCh напиша:Браво, браво се надевам дека ќе ви успее!!:icon_cool:cheeky2::wink:
Goddess of Chaos напиша:А шо читав за еден жена,муслиманка,мажена.Се запознава со маж преку интернет и се добро им оди муабетот (и он муслиман) и се вљубуваат и ај договараат средба.Кога на средбава тој со кого шо четувала испаѓа бил маж и![]()
И се оставиле
![]()
dajdo напиша:da bidam iskraen i jas se nadevam na mnogu ama ke vidime malechka bubche
МаРиНа`Ох напиша:абе сите имале виртуелна "љубов". голема е храброста да се согласиш на средба со некој за кој мислиш дека е ТОЈ (сите знајме што значит овој краток збор за женската популација), заради то шо имат опасност сета слика, надеж и мислење да се срушат при првиот поглед или разговор со истиот. и во повеќето случаеви, за жал, така и е.
Goddess of Chaos напиша:Доживеав такво...aма поразлично.Важно трагичен крај.Ама на овие ќе им успее![]()
dajdo напиша:da bidam iskraen i jas se nadevam na mnogu ama ke vidime malechka bubche