Castor
Ќесеџија
Шо вика другарми,да знае она колку пати јас сум ја е*ел,ехеееДа, ги одобрувам, едвај чекам да почне една професорка да ми предава![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо вика другарми,да знае она колку пати јас сум ја е*ел,ехеееДа, ги одобрувам, едвај чекам да почне една професорка да ми предава![]()
учител со ученичкаШто мислите за ваквите врски? Доктор со сестра, менаџер со секретарка, учител со ученичка... Дали ги одобрувате?
Сакаше потајно да протне педофилија,или толку е образована.учител со ученичка
учител со ученичка
учител со ученичка
учител со ученичка
![]()
И работничка со менаџер ли се вика исто?секретарка со менаџер се вика љубовница исто како и сестра со доктор![]()
тоа веќе преминува у гзолижачкаИ работничка со менаџер ли се вика исто?
WOW, а замисли, јас пет години сум мислел дека имам девојка, а уствари таа гзолижачка, или помодерно - љубовница да ми ти била!!! Ти благодарам за просветлението!тоа веќе преминува у гзолижачкаама помодерно може да се каже љубовница
WOW, а замисли, јас пет години сум мислел дека имам девојка, а уствари таа гзолижачка, или помодерно - љубовница да ми ти била!!! Ти благодарам за просветлението!