Љубов меѓу колеги, ученик и учител...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
M

Macedonian-Sun

Гостин
Што мислите за ваквите врски? Доктор со сестра, менаџер со секретарка, учител со ученичка... Дали ги одобрувате?

Ништо чудно.
tumblr_lolm6bQmmK1qdatn1o1_500.gif

..се случува насекаде!

Веселинова, се знае оддамна дека сексот е најдобар лек за главоболки, депресии, тресење на раце, па зошто да не и на училиште со професорот, на доктор со сестрата, у афтобус со шоферот, знаеш колку смртни случаи би се спречиле, коа ќе се плеснат докторот и сестрата од сабајле нит депресија нит нервоза има да оперираат со песна, у школо, по бистри ќе се и учениците и наставниците опуштени посабајлечки задоволени, особено среднисти, хормони до гуша, ги мачи здрвен полов орган, вака наставничката коа ќе го опушти има после лекциите да ги пее на памет, ај кажи сеа дали не сум у право, како да не одобрувам вакви корисни методи?

Веселинова, се знае оддамна дека сексот е најдобар лек за главоболки, депресии, тресење на раце, па зошто да не и на училиште со професорот, на доктор со сестрата, у афтобус со шоферот, знаеш колку смртни случаи би се спречиле, коа ќе се плеснат докторот и сестрата од сабајле нит депресија нит нервоза има да оперираат со песна, у школо, по бистри ќе се и учениците и наставниците опуштени посабајлечки задоволени, особено среднисти, хормони до гуша, ги мачи здрвен полов орган, вака наставничката коа ќе го опушти има после лекциите да ги пее на памет, ај кажи сеа дали не сум у право, како да не одобрувам вакви корисни методи?

Имаш право но зависи како ја сфаќаш врската мегу љубов и секс. Ако е ученичката малолетна и оди со учител ги откријат ќе ја заебават дека он и попушта у отценки. Ако е стаена од нормална сестра у главна сестра ќе се знае дека му го пуши на докторот. Има многу примери. Јас сум за тоа ако имаат врска да го прават тоа надвор од школо или болница за да не имаат несакани проблеми.

може бе може :D нек се сакаат нек се ебат..
да ги додадеме и категорииве оти сме либерални :)
Учител со ученик / Учителка со ученичка
Доктор со пациент / Докторка со пациентка
Професор со колега / Професорка со колешка
Колега со колега / Колешка со колешка
и така сите си се среќни и задоволни и општеството функционира у наjдобар ред, без стресови :)

Веселинова,царица си со темиве :icon_mrgr: <3
Инаку за врска мегу ученик и учител/професор е можно само што се кријат и двајцата.
Едниот од страв да не ја загуби работата а сака млада кока а другиот од страв и срам да не го задеваат.
За доктори,имам случај.Братучеда ми која е докторка е мажена со доктор :pipi:И тоа е можно.
Не е мое да судам.Нивен живот е.

Вакви во нашава земја многу ги има. Љубовта јесте не познава граници ама следново не е за оправдување. Сеа училет 30+ години оди со некоја матурантка или помала, глупост најголема.

Што мислите за ваквите врски? Доктор со сестра, менаџер со секретарка, учител со ученичка... Дали ги одобрувате?
Учител со ученичка е казниво, а кај останатите не гледам што е чудно. Само повеќето не се во љубовна, туку швалерска врска.
Да не ти се пушта учителот, а? :вонзем:

А зошто не би оправдувале? Нели љубовта не познава граници. Иако, и покрај сето либерално кое го носам во себе, сметам дека врската меѓу ученик/чка и професор/ка не е којзнае колку оправдана, не заради разликата во години, тоа не ми смета, туку затоа што половиот однос (доколку врската стигне до таму) на возрасна единка со малолетник во многу култури, па и во нашата, се смета за педофилија.

Инаку - мојата вереница и јас сме типичен пример за таква врска - јас сум меанџер, она - работник (иако сега веќе не работиме во ист објект, но во иста фирма - да). Па ако сакате мислење од прва рака, слободно прашајте :P :D

Да, ги одобрувам, едвај чекам да почне една професорка да ми предава :)
Same here :) Одобрувам бе зошто да не одобрувам, е сега колку е морално доктор да спие со пациентки и дали тоа се коси со докторската етика незнам навистина ..

Учител со ученичка, како воопшто тоа да се одобри, сеа као инспектор си или психијатар да видиш дали сме педофили или не?

А зошто не би оправдувале? Нели љубовта не познава граници. Иако, и покрај сето либерално кое го носам во себе, сметам дека врската меѓу ученик/чка и професор/ка не е којзнае колку оправдана, не заради разликата во години, тоа не ми смета, туку затоа што половиот однос (доколку врската стигне до таму) на возрасна единка со малолетник во многу култури, па и во нашата, се смета за педофилија.

Инаку - мојата вереница и јас сме типичен пример за таква врска - јас сум меанџер, она - работник (иако сега веќе не работиме во ист објект, но во иста фирма - да). Па ако сакате мислење од прва рака, слободно прашајте :P :D
Многу фирми не одобруваат вакви врски, посебно ако и си директно претпоставен заради нивниот COBC.
Најчесто се решава тоа со промена на позиција или релокација на едниот од вработените.

Многу фирми не одобруваат вакви врски, посебно ако и си директно претпоставен заради нивниот COBC.
Најчесто се решава тоа со промена на позиција или релокација на едниот од вработените.
Точно. Токму тоа и ни се случи нам. После 3 години од врската. Важно - 3 години работевме заедно, јас и бев претпоставен, и верувајте - подобро е што веќе не работиме во ист објект. Во тоа време нашата работа заедно не ни донесе ништо друго освен нервози и препирки ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom