M
Macedonian-Sun
Гостин
Што мислите за ваквите врски? Доктор со сестра, менаџер со секретарка, учител со ученичка... Дали ги одобрувате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веселинова, се знае оддамна дека сексот е најдобар лек за главоболки, депресии, тресење на раце, па зошто да не и на училиште со професорот, на доктор со сестрата, у афтобус со шоферот, знаеш колку смртни случаи би се спречиле, коа ќе се плеснат докторот и сестрата од сабајле нит депресија нит нервоза има да оперираат со песна, у школо, по бистри ќе се и учениците и наставниците опуштени посабајлечки задоволени, особено среднисти, хормони до гуша, ги мачи здрвен полов орган, вака наставничката коа ќе го опушти има после лекциите да ги пее на памет, ај кажи сеа дали не сум у право, како да не одобрувам вакви корисни методи?
Учител со ученичка е казниво, а кај останатите не гледам што е чудно. Само повеќето не се во љубовна, туку швалерска врска.Што мислите за ваквите врски? Доктор со сестра, менаџер со секретарка, учител со ученичка... Дали ги одобрувате?
Same hereДа, ги одобрувам, едвај чекам да почне една професорка да ми предава![]()
Многу фирми не одобруваат вакви врски, посебно ако и си директно претпоставен заради нивниот COBC.А зошто не би оправдувале? Нели љубовта не познава граници. Иако, и покрај сето либерално кое го носам во себе, сметам дека врската меѓу ученик/чка и професор/ка не е којзнае колку оправдана, не заради разликата во години, тоа не ми смета, туку затоа што половиот однос (доколку врската стигне до таму) на возрасна единка со малолетник во многу култури, па и во нашата, се смета за педофилија.
Инаку - мојата вереница и јас сме типичен пример за таква врска - јас сум меанџер, она - работник (иако сега веќе не работиме во ист објект, но во иста фирма - да). Па ако сакате мислење од прва рака, слободно прашајте![]()
![]()
Точно. Токму тоа и ни се случи нам. После 3 години од врската. Важно - 3 години работевме заедно, јас и бев претпоставен, и верувајте - подобро е што веќе не работиме во ист објект. Во тоа време нашата работа заедно не ни донесе ништо друго освен нервози и препиркиМногу фирми не одобруваат вакви врски, посебно ако и си директно претпоставен заради нивниот COBC.
Најчесто се решава тоа со промена на позиција или релокација на едниот од вработените.