мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.375
- Поени од реакции
- 25.716
Па некој тамам супер звучи, како што го опишав погоре. Да се интересира, не да ме прогонува
А за ова второво зависи од болестамислам дека почесто љубомората е од опседнатост со некоја личност, не од грижа за личноста. Не го загрижувашто ќе направам, туку сака да пронајде момент каде јас нешто можеби изоставувам, кријам за да си ја оправда љубомората, бар јас така го имам доживеано. Не беше тоа ооо душо па ја се секурам за тебе дали си океј дали е се во ред, нее, тоа беше шое мори со онаа другарка ти курвата ќе искачаш? Каде? Со кого? Зошто? И после со кој треба да се најдеш? И следниот ден: сигурни беше таму? Те виделе на друго место, кај беше? Зашо м рече ќе идеш со другарка ти аимало и машко? Кој е тој? Зашо ти рече здраво?
crazy like a monkey, happy like new year
Па рамнодушниот нема да те прогонува

А дали си помислила дека рамнодушниот не те прогонува и не те испрашува затоа што можеби ти верува и нема потреба да те праша? Дали си помислила дека на пример рамнодушниот цени дека си доволно паметна и дека ке размислиш пред да направиш некоја глупост и дека љубомората е само губење на време,нерви и ресурси и наместо да го губи времето со работи на кои и така реално нема некое влијание решил да го троши на нешто попродуктивно.
А со тоа дека нема да те праша каде си или со кој си. Зошто воопшто би те прашал? И зошто би сакала да те праша. Демек со тоа ке покажи дека се грижи за тебе?
Зошто ти сама не му кажеш каде си или каде ке одиш и пред воопшто да те праша и со тоа да му покажиш дека си зрела личност на која може да му се верува и уште повеќе да ја зацементираш довербата која веќе ја има во тебе.