Љубе Бошкоски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
па ако треба да бирам меѓу Т Петковски, Илинка Митрева и него би гласал за Љубе... тоа ти е тоа

ауууу, кај ја најде комбинацијава еј....во овој случај. да. ако се решам да одам на гласање ќе гласам за Љубе. не дека ми е симпатичен ама важно ми е да е против СДС.....

Супер е човекот али нема да стане преседател и да се кандитира.Вмро нема да му даде подршка и тој самостојно ке настапи и дури да земе голем дел од вмровските гласачи пак нема ништо да биде.Затоа што одлучувачки фактор за преседател е албанскиот блок а тој блок нема никакви ама никакви шанси да застане на негова страна (пошто се знае во какви односи се).Само ке се расцепкаат гласовите ништо друго.Да беа други околностите супер ке беше да ни е преседател затоа што Љубе е ЛЕГЕНДА.

ауууу, кај ја најде комбинацијава еј....во овој случај. да. ако се решам да одам на гласање ќе гласам за Љубе. не дека ми е симпатичен ама важно ми е да е против СДС.....

Горенаведените ги спомнаа денес на вестите на А1 како можни кандидати на СЕ ДЕ СЕ ТО, незнам што не го предложат Зочето па да се сменат со БЦ у функциите ептен се ушемани

Мислев за личност се гласа на претседателски и локални избори...:uvo:

Со среќа нека му е ама без поддршка од партија тешко:wink:

normal_Krasibratliube.jpg

ТАКА Е!!!

И не само ВМРО-ВЦИ, туку и сите поддржувачи на Љубе, и тоа што тој го поддржува!!

Масовно за Љубе и ванчомихајловистите! :vozbud:
:tapp:

На една од последните седници на партискиот ЦК, била направена анонимна анкета меѓу членовите кого од номинираните – Срѓан Керим, Зоран Ставревски и Љубе Бошковски би го изгласале за кандидат за претседател.

Неофицијално, од 123 присутни на седницата, 87 го поддржале Бошковски, 12 или 13 биле за Зоран Ставревски, а нешто помалку добил Керим. Останатите биле неважечки гласови. Според една друга анкета, нарачана за интерни партиски потреби, неофицијално, дури 62 отсто од членството на ВМРО-ДПМНЕ би сакале претседателски кандидат да биде токму Љубе Бошковски.

Извор

Е сеа од ова, може да извлечеме два заклучока.

Или 62 % од членството на ДПМНЕ се (по тебе) ванчомихајловисти.

Или пак ти врска немаш што пишуваш.

А постои и уште еден многу реален заклучок!?

ТАКА Е!!!

И не само ВМРО-ВЦИ, туку и сите поддржувачи на Љубе, и тоа што тој го поддржува!!

Масовно за Љубе и ванчомихајловистите! :vozbud:
:tapp:

Жално е што едни момци што до вчера не го вадеа од уста истиот тој Љубе,во моментов според партиски декрет од ДеПеБеНе-Ото го прљаат со монтирани слики и искази Љубе,само затоа што одби да се покори на фашизоидната клапа која што во моментов ја управува Македонија.

Љубе на показ докажал и покажал дека е македонец до коска и нема сила која што ќе може да го испрља.
Како што веќе кажав,секој прав вмровец е должен да гласа за БРАТОТ.

Ставревски ќе биде претседател и ќе подржан од Вмро - Дпмне џабе му е на Љубе изветреен мозок е

Сите ВМРОвци му ги лижеа мадињата на Љубе се додека не почна да преставува закана за Грујо :)
Пред 6 месеци ќе те линчуваа членови на ВМРО ако се кажеше нешто против Љубе, а сега човекот стана предавник во чуден момент.

На бламирањето и курвањето нема крај.

Сите ВМРОвци му ги лижеа мадињата на Љубе се додека не почна да преставува закана за Грујо :)
Пред 6 месеци ќе те линчуваа членови на ВМРО ако се кажеше нешто против Љубе, а сега човекот стана предавник во чуден момент.

На бламирањето и курвањето нема крај.

Закана !? :pos2: ваква шега немам слушнато од пред бајги време

Партијата наследничка на Радко у Македонија која што немаШЕ почит кон никој прав македонец.
Се додека не го избркаа Љубчо и целиот негов шљам од раководство меѓу кои најистакнат беше ЉУБЕ БОШКОВСКИ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom