demmian
Попиванов
- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 53
Борисов иначе како човек многу ме кефеше и знам дека имаше(пред години)голема поддржка од народот,особено от Софијанци.Можеби бил мутра-ништо не ме чуди,ама сепак важеше за човек од народа-за народа.Право да ти кажам од сите БГ.политици ми изгледаше за најнормален и наједуциран.Едноставно знае(ше)што сака народот.Ти велам сега не знам како е,ниту пак знаев дека рејтингот му е намален.И што стана со тоа лидерот на АТАКА-Волен Сидеров,нели едно време беше в арест?Тој нема ли никакво влијание во Парламентот?Борисов сам си направи партија (ГЕРБ) и таа сега има најголема поддршка от лугето. На изборите за Евродепутати имаха најмного избрани, исто така и на кметските избори. Во летото на 2009 ке има парламентарни избори и ето зашто е страхот на Станишев (БСП - бившите комунисти). Сега имаме трипартиска коалиција между БСП, ДПС (турците) и НДСВ (царот). Е таа коалиција се осра да краде.
Иначе рејтингот на бат'Бојко во Софија малко спадна, но оште има голема подршка. Некои кажуват дека Бојко бил бивша мутра. И ако да е вистина со што еден Доган (лидер на ДПС) е по-добар од него? Па Доган окраде половин Бугарија.