Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерменија е сериозна екипа далеку се од полуаматериШто е со Исланд ?
Пред 4 год ја победија Англија на големо натпреварување, сега едни ебани квалификации одвај ги играат против полуаматери.
Како и да е топ за нас топ 3 ќе бидеме сигурно.
Луксембург не се топовска храна како што мислат многу тука
Завршија на исто место како и нас во Лига Ц - второ место зад Црна Гора. А дури и победиај на гости во Црна Гора.
Еве, ппосле победата над Ирска водат и против Португалија.
Од сите тие историски тапа екипи можеби се најдобри
А таман мислев дека прв пат ќе ги победат, ама изгледа битно им беше да ја наместат.Kako be Turcija doma odigra 3:3 so FAKING LATVIA![]()
Јаооо како да ја наместат жити се кога секоја репрезентација греби за бодови во таа група.А таман мислев дека прв пат ќе ги победат, ама изгледа битно им беше да ја наместат.Да не им се одбие од глава после.. Турција никогаш ја нема победено Леонија, а овој пат е срамота што примија 3 гола. Летонија е далеку од она што била во 2004-та..
И на едни блиски квалификации (дали за СП или ЕП) играа со Летонија и ремизираа и пак мислам дека беа со Холандија во група. Е сега искрено мислам дека намерно ја пуштија. Бар Летонија моментално е тука со Андора..@aletem не знаев за ова дека никогаш немаат победа со Летонците. Паметам само тогаш кога со најјаката генерација што беше трета на СП испаднаа од нив во баражот. Шок и пол беше тоа.