Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Aнгола изгубила од Зеланд :pos: ебати тоа што работа ќе беше..сега први а? среча у гз имаме :giggle:

Леле еј, не ми се верува од која репрезентација изгубивме :facepalm:

Абе тактика е тоа од Лазовски. Знаеше дека ќе бидеме први, им ја пушти на Ангола да ги израдуваме малку и за да не го оптовари тимот. Се е со план, ние не разбираме :icon_lol:

Ама и ти си го загубил хуморот некаде, ај провери по комшии, па ако не го најдеш пријави во полиција...

У петок у 2 мислам.
Така треба ама Венецуела како домаќин може да бира кога ќе игра така да најверојатно тие ќе го земат тој термин.
Тоа со сигурност ќе се знае утре

Абе каков Хорфорд со Кореја едвај победија во последна четрвртина, Кореја просечна висина 180 сантима и ги натскокаа, нема да има оправдување ако се изгуби од овие

Доминикана малку ја фатив со Кореа..дрва се..само добра одбрана и ќе се изгубат..лоши шутери се,тоа сигурно.

незнам шо мислите толку дека ангола е јака... че видите вечер или одвај че победат или че изгубат од нов зеланд.
ние намерно изгубивме од ангола да ја добиеме русија, чиста работа :P

ВРЕМЕ Е ЗА НАПЛАТА НА ДОЛГОВИТЕ!!! :vozbud:

ова ми е пост од денес во темата македонија-нов зеланд на страна 34.
ЛЕЛЕ КОЛКУ СУМ ДОБАР!!!

Ама и ти си го загубил хуморот некаде, ај провери по комшии, па ако не го најдеш пријави во полиција...
то е така зато шо секој кој стаса сега има компјутер и нема појма од кошарка, туку само лупа глупости! :tapp:

На крајот по се изгледа вечерва ќе има борба кој НАС да не избегне во четвртфинале....како и што навестив малку вчеравечер во една друга тема...:)

И сеа за кого да урлам? Русија или нигериве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom