Види ја пак поубаво убаво си пишува што марка е ...Ако му е целта да му носат среќа нека каже а не вака да се бламира Ли Нинг Опрема, маркери Јако пази чоече има 25 илјади публика. Ај у првенство се се простува ама европска утакмица а да изгледаш ко Рудар Пљевља или Тимочанин Заечар.... Ваљда јас знам мојот клуб кој го намести и му го направи тоа или ти знаеш ?! Ај добро.
Друже искрено ни ги отече јајцата. Знаеш колку не заболе какви тренинг маички носеле играчите
Ако сакаат и по кошула нека седат.Знаеме дека имаш против Илчо и против Вардар, и дека во моментов бликаш дека испаднавме, али дај не отекувај жити се со безвезни работи. Играта е за критикување, Илчо ја утна тактиката и може да се искритикува, али дај не замарај со вакви глупости

--- надополнето: 26 јули 2012 во 14:14 ---
Цела недела се трубело, а картите продадени за неполни два дена. Живи ќе се изедете од завистНародот ќе дојде да го гледа и ФК Динамо Батуми ако константно, недела дена му се труби дека се случува спектакл на рамниште од финале на Лигата на Шампионите.

Публиката дојде за Вардар, па вие колку сакате мрчете. И да не дошле тие 10 000 било кој Македонски преставник да игра, сигурно ќе имаше 25 000 Вардарови фанови.
На крај краева фамаа ја направивме ние Комитите, а не медиумите како што е случај со РК Металург на пример

Какви комплксаши постојат тоа е страшно нешто. Почнувајќи од оние забеганине фаци (во буквална смисла ) што коментираат на секој пост на екипа.мк Каспер член на ЦПБ чии членови вчера магично сменија трибина
D), педофилот Жарко Ангеловски (докажан лудак) и два-тројца Битолчани кој незнам како не им скурчија истите муабети цела година со Миравци итн.За жалење сте сите бе, и вие и вашите мизерни клупчиња со 20 навивачи.

).
Сигурен сум дека многу од децава што прв пат одат на стадион, поготово на ваков натпревар ќе имаа желба да земат некој реквизит од Вардар, а не да ми шиткаат шалови од Македонија