Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Kako sto gledam ovie TRAKAI vodat 2:0 a ovie Norrkoping nemaat sut kon gol

Shkendija - Trakai od Litvanija 3 kolo ako ostane vaka 10min pred krajot

EDIT 2:1 Trakai, ke ima extra time tamu

Kako i da e cim so ovie Trakai ovie Norrkoping se macat mislam deka Shkendija so dvete ke bide favorit

После норкопинг групи ЛЕ се ?
Ne se znae dali ke bide Norrkoping bidejki se spasija edvaj protiv amaterive vo poslednite minut eve sea extra time.

Inace posle ke ima play off, znaci posle norrkoping/trakai ke ima uste eden dvomec so nekoja ekipa i ako se uspee togas se vlaga vo grupnata faza.

Можно е Вардар -Шкендија да се извлечат за кој да игра Лига европа ?

Можно е Вардар -Шкендија да се извлечат за кој да игра Лига европа ?

не, исто како што неможе да има 2 екипи од иста земја во групна фаза.

не, исто како што неможе да има 2 екипи од иста земја во групна фаза.
Ова е поново правило, само не знам од кога е спроведено. Знам дека и при жрепка за осмина финале исто така не можат да се жребаат два тима од иста држава.
Во сезоната 2005/06, во иста група беа Ливерпул и Челзи.

upload_2017-7-20_20-7-42.png

Ова е поново правило, само не знам од кога е спроведено. Знам дека и при жрепка за осмина финале исто така не можат да се жребаат два тима од иста држава.

Прегледај го приврзокот 174506
Ливерпул тогаш се пласира како Европски шампион а не тим од Англија

Прегледај го приврзокот 174506
Ова беше исклучок затоа што Ливерпул како шампион на ЛШ играше со некој вид wild card од прво квалификациско коло, затоа што немаше обезбедено пласман во ЛШ преку табелата во Премиер Лига. Значи Ливерпул се водеше како шампион на Европа а не како претставник на Англија.

Ливерпул тогаш се пласира како Европски шампион а не тим од Англија
По таа логика Јунајтед оваа година може да се жреба во група со некој од регуларно пласираните англиски екипи?

По таа логика Јунајтед оваа година може да се жреба во група со некој од регуларно пласираните англиски екипи?
Не знам од тогаш триста пати се сменија правилата, ама за тогаш конкретно така беше

Нема да може Јунајтед да биде во иста група со Англика екипа мислам. И не знаев за ова со Ливерпул и Челзи. :D Појма неам како ми избегало :O

Нема да може Јунајтед да биде во иста група со Англика екипа мислам. И не знаев за ова со Ливерпул и Челзи. :D Појма неам како ми избегало :O
Двете утакмици ги изиграја 0-0, не вреди да се запомни. :pos:

Пенали на мечот Тракаи - Норкопинг по кои Шкендија ќе го дознае својот противник за 3. коло.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom