Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Koja e таа појака екипа што ја имале од оваа. Ти реков изгуглај и најди ми боље СОСТАВ од овој моменталниов.

Иначе Трабзон пред 3 години играше ЛШ во група со Интер на Гасперини, првата у Турција 1-1, на Меаца 0-1. [emoji14]os::sramezliv:
Од телефон сум ама самиот рече дека презиме три години лп играле. Тој тим беше подобар од овој и самиот факт оти играле во лп го докажува тоа

Каква комедија човече:pos::pos:..Трабзонспорт со буџет преку 100 милиони евра е елиминиран од анонимен Работнички кој во составот има претежно домашни играчи од аматерската фудбалцка нација Македонија:cuc:...секоја чест за дечките,одсекогаш играле напаѓачки,организирано и со срце...

Иначе што се однесува до Турските екипи иако вложуваат многу во фудбалот сепак треба многу време да помини за сеуште да бидат некаков фактор...Руските екипи веќе 20 години вложуваат милијарди милијарди долари во нивните екипи и сеуште се статус кво ситуација а камоли другите држави каде фудбалот не е стигнат до таква точка...фудбалот е занает а не само лупање пари на празно

Има уште едно коло или оди работнички во Лига европа?

Не знам ама овој Англеовски стварно го бива како тренер и менаџер и спортски директор, сам го воскресна Работнички, нека остане таму цел живот и нека почне полека да прави милионски трансфери

шо се дешаваше со нашиов голман !! дечково ненормална утакмица изигра !! секоја чест за Работнички !!

Од телефон сум ама самиот рече дека презиме три години лп играле. Тој тим беше подобар од овој и самиот факт оти играле во лп го докажува тоа
У реду е, не се губи ај.

И Интер тогаш играше ЛШ со послаб состав од овој сега кој не игра нигде. :popce:

АЈМО ТУРЧИНЕ НАПУШИ СЕ КУРЧИНЕ !! :icon_lol:

Браво еј,сите фудбалски екипи од нашава држава нека се угледуваат на Работнички.Машка игра,јајца до колена !!

Браво момци,честито !!

У реду е, не се губи ај.

И Интер тогаш играше ЛШ со послаб состав од овој сега кој не игра нигде. [emoji14]opce:
Вчера почна да гледаш фудбал ти мене ќе ми објаснуваш, малак[emoji1]

Кога е ждребица?

Некако се ми се чини дека Турциве си ја наместија со нашиве за да си соберат пари од кладилници,ама дај боже да грешам.
Ако минат трето коло тогаш стварно сум бил грешка изгледа.Туку го знаеме противникот сега или уште не е познат?

Секоја чест за Работнички, честитки, што полесен противник во последното коло и конечно и ние да имаме еден претставник во европските купови ;)

Некако се ми се чини дека Турциве си ја наместија со нашиве за да си соберат пари од кладилници,ама дај боже да грешам.
Ако минат трето коло тогаш стварно сум бил грешка изгледа.Туку го знаеме противникот сега или уште не е познат?
:facepalm:

утре има ждреб,кој и да се падне ќе биде многу многу појак од Работнички,ако има шанси со Хајдук да се паднат,би типувал на таа утакмица :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom