Квалификации за европските натпреварувања

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
За резултатов утре ги отворам дизните :pivo2:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Koja e таа појака екипа што ја имале од оваа. Ти реков изгуглај и најди ми боље СОСТАВ од овој моменталниов.

Иначе Трабзон пред 3 години играше ЛШ во група со Интер на Гасперини, првата у Турција 1-1, на Меаца 0-1. os::sramezliv:
Од телефон сум ама самиот рече дека презиме три години лп играле. Тој тим беше подобар од овој и самиот факт оти играле во лп го докажува тоа

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Каква комедија човече:pos::pos:..Трабзонспорт со буџет преку 100 милиони евра е елиминиран од анонимен Работнички кој во составот има претежно домашни играчи од аматерската фудбалцка нација Македонија:cuc:...секоја чест за дечките,одсекогаш играле напаѓачки,организирано и со срце...

Иначе што се однесува до Турските екипи иако вложуваат многу во фудбалот сепак треба многу време да помини за сеуште да бидат некаков фактор...Руските екипи веќе 20 години вложуваат милијарди милијарди долари во нивните екипи и сеуште се статус кво ситуација а камоли другите држави каде фудбалот не е стигнат до таква точка...фудбалот е занает а не само лупање пари на празно

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Има уште едно коло или оди работнички во Лига европа?

D

Darko_ufo

Гостин
Не знам ама овој Англеовски стварно го бива како тренер и менаџер и спортски директор, сам го воскресна Работнички, нека остане таму цел живот и нека почне полека да прави милионски трансфери

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.852
Поени од реакции
5.676
шо се дешаваше со нашиов голман !! дечково ненормална утакмица изигра !! секоја чест за Работнички !!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од телефон сум ама самиот рече дека презиме три години лп играле. Тој тим беше подобар од овој и самиот факт оти играле во лп го докажува тоа
У реду е, не се губи ај.

И Интер тогаш играше ЛШ со послаб состав од овој сега кој не игра нигде. :popce:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
АЈМО ТУРЧИНЕ НАПУШИ СЕ КУРЧИНЕ !! :icon_lol:

Браво еј,сите фудбалски екипи од нашава држава нека се угледуваат на Работнички.Машка игра,јајца до колена !!

Браво момци,честито !!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
У реду е, не се губи ај.

И Интер тогаш играше ЛШ со послаб состав од овој сега кој не игра нигде. opce:
Вчера почна да гледаш фудбал ти мене ќе ми објаснуваш, малак

Кога е ждребица?

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Некако се ми се чини дека Турциве си ја наместија со нашиве за да си соберат пари од кладилници,ама дај боже да грешам.
Ако минат трето коло тогаш стварно сум бил грешка изгледа.Туку го знаеме противникот сега или уште не е познат?

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Секоја чест за Работнички, честитки, што полесен противник во последното коло и конечно и ние да имаме еден претставник во европските купови ;)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.142
Поени од реакции
8.103
Некако се ми се чини дека Турциве си ја наместија со нашиве за да си соберат пари од кладилници,ама дај боже да грешам.
Ако минат трето коло тогаш стварно сум бил грешка изгледа.Туку го знаеме противникот сега или уште не е познат?
:facepalm:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
утре има ждреб,кој и да се падне ќе биде многу многу појак од Работнички,ако има шанси со Хајдук да се паднат,би типувал на таа утакмица :D

Kajgana Shop

На врв Bottom