Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.216
- Поени од реакции
- 8.262
нема да има пренос, телопот и информацијата од веб страната се одстранети.Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема да има пренос, телопот и информацијата од веб страната се одстранети.Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не.
Пред еден саат од прилика, гледав програмата на mrt.com.mk и пишеше 19:50 пренос ќе има сега гледам го имат избришано незнам шо е работата.Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не.
Сакаш да се расправаме сега за пренос?Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не.
А можи стримче да дајш ако не е проблем @Aexil KongСакаш да се расправаме сега за пренос?
Кажи ако сакаш стрим на нет![]()
Како бе ја преместиле утакмциата на МРТ собраниски, не зафркавајИли ништо од преносот или ја преместија утакмицата на МРТ собраниски, а на сајтот имаат програма само од првиот канал. незнам
А можи стримче да дајш ако не е проблем @Aexil Kong![]()
Леле а бе нека идат у к**ац!!Сакаш да се расправаме сега за пренос?
Кажи ако сакаш стрим на нет![]()
Ова со собраниски е само моја претпоставка дека ја тргнаја од програмата на првиот канал. Шо не ми се верва бидејќи слушнав дека од Работнички ТВ правата ги продале на некоја агенција и сега та агенција накој сака можи да ги препродава.Како бе ја преместиле утакмциата на МРТ собраниски, не зафркавај![]()
Браво МРТ бравоНЕМА ПРЕНОС!
До принципот е.WOW текстот.
Колку галама се крена за пренос, а на стадион ни 100 луѓе не се собираат.