Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Шо кажуваат кај нас на вести? Се различно слушав, само паники ствараат.

Јас сум малер, заглавен сум на стадион :facepalm:

Ваљда ќе расчистат ситуација.

Шо кажуваат кај нас на вести? Се различно слушав, само паники ствараат.

Јас сум малер, заглавен сум на стадион :facepalm:

Ваљда ќе расчистат ситуација.
Па најбезбедно моментално ти е на стадион.

Тоа да, ама имам пат 400 км до дома :D

Читав на нет дека надлежните апелираат сите да седат на стадион како најбезбедни, моментално е вклучен аларм за највисок ризик, тероризам, претпоставувам осомничениот е бегство.
Мене од секогаш ми било страв на вакви настани да одам, секогаш го имам тој подсвесен страв од тероризам гледајќи шо све се дешава низ светот во последно.

Сега во најголема агонија се фамилиите на Шведските навивачи кои отпатуваа на натпреварот,оти кажаа дека убиените се со Шведски дресови. Па дури стапат во контакт со блиските дека се во ред, можам да замислам во каква паника се нашле.

Ако, убо, 2001 ни го наметнаа соживотот со племето, сега нека го поживеат и тие соживотот со други племиња.

Ако, убо, 2001 ни го наметнаа соживотот со племето, сега нека го поживеат и тие соживотот со други племиња.
A решението е едноставно, нека им дадат двојазичност, нека им дадат општини, партија која ќе биде вечно во власта и ете ти мед и млеко во Европа.

Италија составон го гледам.. Ми се темни.. Просек до просек..

Господине Саутгејт дали земате дрога пред да селектирате играчи ?
Прегледај го приврзокот 397421
Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона. :kafence:

И каква поврзаност има Филипс и Хендерсон со Палмер и Гордон? Едниве крила другиве дмф. Друга опција наместо овие двајца не гледам.

А Палмер и Гордон не се зимаат зошто Англија има 583863 крила, не може на сите да им удоволиш.

Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона. :kafence:
Ок, а другиве 3ца ? Башка Мегваја ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom