Њтф
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се збуна бате нешто?во четврток Хајдук - Брондби и Спарта Праг - Звезда
а утре, освен за Вардар и Риека - Салцбург и Олимпијакос - Партизан
а уште во четврток и Одд - Динамо и Осиек - ПСВ
Џони си опаднал бро.Менталитетот проработи и покрај тоа што сите фактори беа настраната на Вардар..Копенхаген веќе цел ебан месец играше среда-сабота натпревари без резерви каде целиот тим е истрошен каде треба да брка резултатска негатива со примен гол на домашен терен и со ИГРАЧ ПОМАЛЦЕ и Вардар класично Фиромски сето тоа успеа да го упропасти бидејќи се ПИЧКИ а не неквалитетни или не знам што..ПИЧКИ ПИЧКОСАНИ..ќе имаат уште една ваква шанса да влезат во група...никогаш
Им се може бе,не ние куртони,абе постојано истото како лани,повторно грешка на Гачевски,повторно автогол,повторно иста епизода .... Значи толку беше едноставно,убаво играа,ама тиквари менталитет .....Ријека,гази се пред себе,имаат јак газда,фудбалски школи пази,во Африка баце,си позајмува од побратими клубови,играчи....Си изгради екипа .....Ријека се феноменални кажано,ги дупеа Динамо дома,сеа Австријциве .....Можно е бе Ријека толку селска екипа да е цел натпревар да се брани на домашен терен и на крајот да помини?..ѓубриња смрдени..дај боже Олимпијакос да му падни и 18-0 да изгубат..еј 90 минути да се браниш на домашен терен бидејќи си постигнал гол на гости..умрени
Од екипите што останаа само Олимпијакос е малце поквалитетен тим, другите се сите изедначени Апоел, Копенхаген, Рјека, Марибор, Хапоел, Астана и Карабак... Вардар златна шанса испушти ама кој му е крив.
Самсоненко му е крив што со играч повеќе се бранеа како селани,мене ме отераа упичку матер фановите на Вардар кога напишав во нивниот фан клуб дека играат селски фудбал и тоа токму денес се докажа.Самсоненко е крив што не фрли пари за 2-3 засилувања
Самсоненко му е крив што со играч повеќе се бранеа како селани,мене ме отераа упичку матер фановите на Вардар кога напишав во нивниот фан клуб дека играат селски фудбал и тоа токму денес се докажа.