Курва или фраерка?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
Едноставно зависи од ставот на цурата и зависи од начинот на кој што доаѓа до се што се случува... може да се каже дали е Курва или ... ете како што е поставено тоа... “Фраерка“

Па женските го презираат тој "двоен" стандард, "зошто машките можат да се фукаат колку сакаат а они не", но јас викам вака: Ако некој клуч отвара повеќе врати тој се смета за master key, но ако една врата може да се отвори од повеќе клучеви онда тоа е тапа врата која треба да се смени хахахаха... Поентата ми е, не сме исти...

Па женските го презираат тој "двоен" стандард, "зошто машките можат да се фукаат колку сакаат а они не", но јас викам вака: Ако некој клуч отвара повеќе врати тој се смета за master key, но ако една врата може да се отвори од повеќе клучеви онда тоа е тапа врата која треба да се смени хахахаха... Поентата ми е, не сме исти...

Поентата ти е....досадна.
Дај нешто ново.

Nekoj Dan znajt nekoja Ohrid/ Struga uba zenska za pari!?! Ama za odma sega se nadevam ke vidit nekoj

Нема курви денес со и во вашиот коза ностра договор за секс ... како и со пантомимата ... Светица, зошто курва ? ... и Марија Магдалена ја етекитирале, па му помогнала на Исус за да има секс ... или пак не ? ... немаме докази нели ... Сомнежот сепак постои !

Ste primetile avanturistkive posle hoe fazata kakvi se? Istroseni, propadnati kosite obicno pregoreni kozata se poznava kako istrosena...? Se e ubavo na kratok period posle toa macki ke si cuva iako se ebe dobro....

Ste primetile avanturistkive posle hoe fazata kakvi se? Istroseni, propadnati kosite obicno pregoreni kozata se poznava kako istrosena...? Se e ubavo na kratok period posle toa macki ke si cuva iako se ebe dobro....
ништо мува не ги лази. на -10 со миничи. Вим Хоффман не го може тоа. Оросписки имунитет е најсилен.

...одсекогаш ми било енигма однесувањето на мажите
кога некоја жена ќе ги одбие или немаат храброрст да и се доближат. Тогаш почнуваат со етикетирање, и во таа креативност се прави виртуози. Најмалку од нив ги слушам да кажат "не сме еден за друг, и точка"
...зошто така?

...одсекогаш ми било енигма однесувањето на мажите
кога некоја жена ќе ги одбие или немаат храброрст да и се доближат. Тогаш почнуваат со етикетирање, и во таа креативност се прави виртуози. Најмалку од нив ги слушам да кажат "не сме еден за друг, и точка"
...зошто така?
Егото е силно, тешко некој да потклекне дека не е за неа, полесно е да се каже дека е курва, но не сме совршени суштества, само луѓе од крв и месо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom