Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
кој лицемери се овие шител колку ја критикуваа а1 за серијава дека била насилна, антисемитистичка и што уште не дека треба да се забрани незнам што а планираат да ја откупат
за инат нема да ги гледам иако додека беше на а1 ја следев скоро секој ден :mad:

:tapp::mad::place::mad:
Отиде серијата. Гласовите никакви графиката бетер.........

Зашто главите и графиката никакви и бетер???
Нема ли да останат истите актери? Тие валда не биле вработени во А1, туку позајмувале гласови, или грешам?

На шител нема да гледа ама ќе ги гледа од сега сите серии на YOUTUBE одколку да гледам на оваа шителоски несинхронизирани и плус ако ги позајми гласовите од Хихириху отиде серијата јабана лелеле... не дај боже тоа да се случи.

Полатовци, Мурвоци и Искендервоци , до кај сме со серијава? Ќе ја даваат на Сител некој нешо фазла да не знај?

Полатовци, Мурвоци и Искендервоци , до кај сме со серијава? Ќе ја даваат на Сител некој нешо фазла да не знај?
Ќе ја даваат ама искрено отиде јабана серијава. Како што рекоа погоре со никакви гласови и бетер графика серијата нема да е тоа што беше
--- надополнето: Sep 8, 2011 10:37 PM ---
Зашто главите и графиката никакви и бетер???
Нема ли да останат истите актери? Тие валда не биле вработени во А1, туку позајмувале гласови, или грешам?
Не не нема да останат.Други си се на Сител

Мафијо, дајте бе некоја информација (радосна) вест дека ќе ја дават или не ја даваат серијава на Сител или било која програма?

Мафијо, дајте бе некоја информација (радосна) вест дека ќе ја дават или не ја даваат серијава на Сител или било која програма?

Баш сега видов реклама на Сител ќе започне после 14 дена. Значи некаде околу 20 октомври.

Алелуја им текна да ја даваат !!!

2690661408.jpg

Eдна од најдобрите серии кој што сум ги гледал,ја гледам од самиот почеток на почетокот глумата и се им беше катастрофа но во новата сезона како да не е истиот филм многу пореално и подруго и сепак има разлика 2003 со 2010.Филмот има многу добра содржина која е главна причина што го гледам,многу не реално ми изгледа тоа што Полат како бесмртен е ништо неможе да го погоди сред престрелка си оди слободно...Има многу деца кој се влезени во филм од серијава и крајно ме иритираат :mad:
Ме нервира што ќе се емитува на шител најглупа телевизија,серијата ќе го изгуби својот шмек и нема да биде тоа што беше :mad:Многу подобро ќе беше да се емитуваше на канал 5.Како што приметив истиот глас е на полат и огус,а на лисјата огус го имаше стариот глас такада по некоја логика би требало да биде истиот на полат.

А на кој друг ќе му биде ист гласот? Заза не би бил Заза ако го нема оној глас, исто и Мемати итн :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom