Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Фала богу и ние начекавме малце да живниме да отепуваме по 2саати пред ТВ за Полат... :D
--- надополнето: Jul 6, 2011 10:08 PM ---
Фала богу и ние начекавме малце да живниме да отепуваме по 2саати пред ТВ за Полат... :D

Јас им реков на неколку мина да им пратат пораки на и-мејли и да им се јават и видоа дека не има над 50-мина со исто барање и овие пуштија :) истото го направив ако се сеќавате кога рекоа заврши Волшебнички со 7-мата сезона но јас им реков имате 8 сезона оти лажете и после 1-2 недели почнаа да е даваат само во среда, ако се сеќава некој како беше.

Какви пораки, какви бакрачи... Ако сте приметиле, вестите траат 10тина минути, така и соопштение имаат дадено... Иначе супер е сеа по цели епизоди, завршува на најнапета могуча ситуација, и едвај чекаш да почне следната епизода :)

Таман се аздисаја Искендер и Полат , Чазим психички збунет беше се си е*а пиперот :( Ама Чазим ќе го убијат в понеделник .. :D
измени ја поракава и криј во спојлер дури другите не виделе.

Што се случи денес, не гледав:oops:

Пред да го притворат искендер појде кај полат и го замоли да ја чува ќерка му а за возврат ќе му овозможи да ги убија сите непријатели на Полат вклучувајќи се и самиот Искендер , и таман се договорија Мемати ја нападна куќата на Искендер мислејќи дека е внатре (Фунда )беше и Ќазим ја уби..

Леее ној келавиот ама е глуп ццц ја мемати го мислев за глуп оно келавиот испадна .. и сеа шо не абдулхеј нели пукаше у Полат го погоди ли ?? дај некој спојлер нека напрае нека ми каже оти јас гледам сеа по 1 епизода неделно оти неможам да седам дома да го глеедам + мн трае.

Леее ној келавиот ама е глуп ццц ја мемати го мислев за глуп оно келавиот испадна .. и сеа шо не абдулхеј нели пукаше у Полат го погоди ли ?? дај некој спојлер нека напрае нека ми каже оти јас гледам сеа по 1 епизода неделно оти неможам да седам дома да го глеедам + мн трае.
Шо спојлер, тоа веќе бидна, Абдулхеј пукаше во убавецот кој беше позади Полат, ама само го рани...

море сите во гасна комора и колат и абдурахман :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom