Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно му е жена, и во реалноста

пс.Секако Зекиии :P

Значи некој кога ќе зборува без да има врска. Ова нема никаква врска, Полат ака Неџати Шашмаз не е женет.

Значи некој кога ќе зборува без да има врска. Ова нема никаква врска, Полат ака Неџати Шашмаз не е женет.

Ееееј извини друже, јас со намера да ја дезинформирам македонската јавност го кажав ова!

Така слушнав и јас :smir:

Му стои на Муро болничка униформа...Па на Чето му вика донеси ја мајкати да ја прегледам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

^хахахахахахаха не да му стои.Луд е жими се.Чето донесија и мајкати да ја прегледам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

AAAA sine neka dojde majkati jas sum cela nedela tuka…hahaha

Ахахахахахха несалам е Муро. Ама вчера Фуад и Мемати беа фаца
Гамзе: Што бараш тука Мемати?
Мемати: Дојдов да ви донесам подарок!
Фуад: Шеќер не требаше бе толку
Мемати: Замолчи шеќер!!! :pos2::pos2:

Шефе колку прсти гледаш?!(покажува два)
Шеш!!!
..........
Муро:Господине(кон Четин),кој е овој човек со висок напон(за Мемати)?
:pos2:

А она Јилдерим ко му ја даваше рентгенскана снимка на Муро (преправен во доктор) и му вика:
Шефе направив рентгенска снимка на нашиот народ. Целиот е изместен од глава до петици. Само ти можеш да го спасиш.

Ќерката на Ља Зија наскоро ке влета пак во серијата и ке биди од клучна важност за Полат.

Гледав се ќе појави негде после 90 епизода, ако е тоа наскоро :smir:

Гледав се ќе појави негде после 90 епизода, ако е тоа наскоро :smir:

За два-три месеци ќе дојди и 90та епизода. И гледај не кажувај работи однапред, спојлери (расипувачи) се. Криј се што не е прикажано на а1 во спојлер блокот (копчето
spoiler.gif
)

Музиката кога завршува филмот може некој линк да ми даде со добар квалитет ? :)

Муро и Хуслун без конкуренција, додуша и оној Фуад знае да истресе некоја глупост, шеќер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom