Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас серијава порано многу ја гледав, сега послабо. Што знам ме иритира неправдата што владее во Турција. Мафија на сите страни, ја ебаа државата. Колку сиромаси има што никој не ги гледа и дебили богаташи што се збогатиле на валкан начин. Турција е многу опасно место за живеење, а за жал бате Полат е само измислен херој![]()
Оваа тројка е ѕверска.А и личностите кои ги синхронизираат нив одлично го прават тоа.
Не се продавај за 2 маслинки Четин :pos2:
И овој Јилдерим како јаде еј ахахахаха... и со она АИ АИ
--- надополнето ---
Морав и ова :pos![]()
Бате извини али кај нас од неправда неможеш глава да кренеш, а ти му ја мислиш таму што имало неправда дај не зезај.Кај нас ко да сите срекно и мирно си жевееме нема мафија,нема ни сиромаси невработеност 1% и то црногорци,за дебели богаташи муабет да не правиме исчезнале со динусаурусите. Турција е над 70 милиона ние горе долу 2 милиона овде е 100 пати по небезбедно, само за едно си во право Полат измислен јунак е, али кај нас човече врие за жал од такви измислени јунаци,али ај то е друга тема.Јас серијава порано многу ја гледав, сега послабо. Што знам ме иритира неправдата што владее во Турција. Мафија на сите страни, ја ебаа државата. Колку сиромаси има што никој не ги гледа и дебили богаташи што се збогатиле на валкан начин. Турција е многу опасно место за живеење, а за жал бате Полат е само измислен херој![]()
Нели ви реков луге дека нема да даваат денес Волците?
Нели ви реков дека А1 се ретардирани?
и нели ви реков дека Идол е најглупо шоу на овие простори ??
се да им ебам..
Дали знаеш како се вика песнава, да си ја симнам?Препорачувам цела да ја ислушате!
се да им ебам..
се да им ебам..
Eдна епизода А1 ја делат на две или даваат по цела епизода? Сега до која сме?
Дали знаеш како се вика песнава, да си ја симнам?
--- надополнето ---
![]()