Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување

Не се продавај за 2 маслинки Четин :pos2:

И овој Јилдерим како јаде еј ахахахаха... и со она АИ АИ :pos:

--- надополнето ---

Морав и ова :pos :pos:

Јас серијава порано многу ја гледав, сега послабо. Што знам ме иритира неправдата што владее во Турција. Мафија на сите страни, ја ебаа државата. Колку сиромаси има што никој не ги гледа и дебили богаташи што се збогатиле на валкан начин. Турција е многу опасно место за живеење, а за жал бате Полат е само измислен херој :)

Ма ајде бре, и ти сега што кажа, па ако ги гледаш например америчките мафијашки филомви,тогаш ќе заклучиш дека во САД не е безбедно да се живее..????

Не се продавај за 2 маслинки Четин :pos2:

И овој Јилдерим како јаде еј ахахахаха... и со она АИ АИ :pos:

--- надополнето ---

Морав и ова :pos :pos:
Оваа тројка е ѕверска.А и личностите кои ги синхронизираат нив одлично го прават тоа.
Со нив филмот добива малку забава(која ќе не натера нас гледачите да го гледаме најмногу заради неа).
Моментите кога Муро ќе му рече на Јилдерим "МИСИР". :pos2: :pos2: :pos: :pos:

Јас серијава порано многу ја гледав, сега послабо. Што знам ме иритира неправдата што владее во Турција. Мафија на сите страни, ја ебаа државата. Колку сиромаси има што никој не ги гледа и дебили богаташи што се збогатиле на валкан начин. Турција е многу опасно место за живеење, а за жал бате Полат е само измислен херој :)
Бате извини али кај нас од неправда неможеш глава да кренеш, а ти му ја мислиш таму што имало неправда дај не зезај.Кај нас ко да сите срекно и мирно си жевееме нема мафија,нема ни сиромаси невработеност 1% и то црногорци,за дебели богаташи муабет да не правиме исчезнале со динусаурусите. Турција е над 70 милиона ние горе долу 2 милиона овде е 100 пати по небезбедно, само за едно си во право Полат измислен јунак е, али кај нас човече врие за жал од такви измислени јунаци,али ај то е друга тема.

Кој ѕверови се Муро,Чето и Јилдирим :pos:

Колата им е најјака :tv:

Нели ви реков луге дека нема да даваат денес Волците?

Нели ви реков дека А1 се ретардирани?

и нели ви реков дека Идол е најглупо шоу на овие простори ??

се да им ебам..

се да им ебам..

За првото и за третото си во право

се да им ебам..

Рековте господине Фикрет!:pos2:

се да им ебам..

рековте господине... :pos2:

вечер ке има или??

Ќе има вечер, најавија... Инаку сеа иде од вторник до петок, пошо во понеделник има Идол, така е веќе 3та недела, не знам што не е јасно :)

Eдна епизода А1 ја делат на две или даваат по цела епизода? Сега до која сме?

Дали знаеш како се вика песнава, да си ја симнам? :)

--- надополнето ---

:pos::pos::pos:

Acem Kizi се вика песнава,види прогуглај може ќе ја најдеш,ако не ондак од Јутуб симни ја,јас така направив,песнава е премногу добра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom