Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да се најде превод на англиски од долина на волците, а и торент за да ја симнам оваа заседа најновава?

Каде може да се најде превод на англиски од долина на волците, а и торент за да ја симнам оваа заседа најновава?

Многу тешко и ја ја барав ништо нема,се ми дава некои безвеза и се откажав

Прочитав многу хејтерски коментари . Поточно ми се допаѓа филмот и да ви кажам право да не синхронизацијата на некој од ликовите не ми би ми бил интересен филмот =) Особено Мемати кога го завлече Брааааат ( за Полат ) . Овака добра серија немам гледано многу одамна всушност мене ми е најомилена ја ставам и пред Призон Брејк поради тоа што во призон брејк додаваа сезони само као за комерцијала додека на оваа не им заврушува мисијата а сепак сезоната завршува . Значи на светско ниво најдобар криминалистички филм а и доста интересни работи околу државата може да се видат преку серијава =) Позз баце.

Кој што сака нека вели за серијава.Ама јас слободно можам да си земам за слобода да кажам дека серијава ја има убедливо најдобрата приказна во овој вид на серии.Веке не се секавам колку пати после завршување на епизода сум рекол"Најдобрата епизода до сега".Порака од мене до оние кои плукаа по оваа серија е:НЕКА СЕДНАТ И НЕКА ПОЧНАТ ДА ЈА ГЛЕДААТ ЗАТОА ШТО НЕ ЗНААТ ШТО ИСПУШТААТ.

Ај Шехерезад, ај Ѓумуш, ама ова апла Шпанско!
Ова турциве направија револуција, нова ера на Шпанските сапуници.-.-

Абе туркски башибозук нема што растур прават и нај јако е кога го гледам како го имитираат тој Бумуз хухуууууу луда работа еј на македонски ногу јако звучи :pos2:

Абе туркски башибозук нема што растур прават и нај јако е кога го гледам како го имитираат тој Бумуз хухуууууу луда работа еј на македонски ногу јако звучи :pos2:

Koj бумуз бее :pos2: гревоојјј. Пурмуз е тој.

А Пурмуз го синхронизира Сашо Тасевски (истиот што го синхронизираше и баце Чакр).

Ова долина на волците ми беа интересни на почетокот, ама сватив дека е само филм за деца пради многу претерувања и филмање

Јас стварно не знам како пред да почне филмот пишува за целата публика, а во филмот има нон-стоп пукање и убивање....

со новиве епизоди е тоа е мое мислење

Можиш да си мислиш што сакаш, а суштината на филмот е таа. Криминалистичка серија, првиот беше глупо со пцуењето „мајчина му мајчина“, а Заседа е професионално направен, ги имаат поправено грешките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom