абе и јас така си викав ама после првата изгледана епизода досега немам пропуштено ниту еднаNe bi gledal edna epizoda, a ne pak 5 - 10 epizodi.
абе и јас така си викав ама после првата изгледана епизода досега немам пропуштено ниту еднаNe bi gledal edna epizoda, a ne pak 5 - 10 epizodi.
Добро сега шо сакаш за пиење?Ne bi gledal edna epizoda, a ne pak 5 - 10 epizodi.
Полат во цутот на младоста
Важно до крајот односно како што нагласив погоре 27-ми јануари 2012 е крај на оваа сезона а во Турција се до 143 епизода која треба да се емитува овој викенд според нивната шема даваат еднаш неделно по една така да до февруари ќе имаат плус 4-5 епизоди дадено или тоа се вкупно 17 епизоди од новата сезона... За тоа како ќе ги дава сител на нив е тоа важно до крај на јануари има а после тоа ќе дадат самите реклама „Најгледаната серија“ во нивни жаргонМислам дека откако ќе ја завршат оваа сезона, ќе даваат 2-3 пати до неделно, бидејки стигаме до епизодите од Турција и + да се ослободи место за Езел (уште една криминалистичка)
Шо ќе му е во овие епизоди потребен?ова не глеаш една епизода и не се знае кој пие кој плаќа..Кај го снема овој зулфиќер?
What the hell ?!Денес нема реклами на ниедна телевизија. Од утре се по старо.
Сезоната завршува кон крајот на месецот, а по неа започнува Езел.