Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Бидејќи зградата и опремата во која беше сместена телевизијата А1 не се во сопственост на самото радиодифузно друштво, неофицијално се дознава дека од есенва Груевски ќе се соочи со нова телевизија со критички стил по теркот на А1, а тоа ќе биде сателитската А2.
Информациите говорат дека веќе се купени поголем број од продолженијата на сериите кои се емитуваа на А1, вестите ќе бидат во 19 часот, а и голем дел од новинарите ќе продолжат да работат во оваа телевизија со национална и сателитска концесија.
Дека на власта нема да му биде мазно со затворањето на критичките медиуми, доаѓа знак и од Европската комисија која наскоро ќе излезе со официјално соопштение по повод состојбите во Македонија.
Власта, побрзала да го спречи отворањето на оваа телевизија, па сега објектот кој го гради личноста која се смета дека ќе води новата телевизија е целосно прекинат со изградба, иако е инвестиција тешка неколку десетици милиони евра.

:drk:
Ортак ако е точно ова ќе те частам. Ама ако не е........

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не можам да не го објавам видеово акцијава не е акција туку акцијаИПОЛ! :drk::vozbud::drk: Ама не гледајте го ако не сакате оти ова е од наредната сезона... Јас несакајќи го видов ова си мислев музика е и....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ортак ако е точно ова ќе те частам. Ама ако не е........
Ортак , А2 100 % ги откупи правата на неколку серии како и на Долина на волците ќе ги емитуваат од септември ама има еден така малечок проблем други ќе бидат гласовите исто синхронизирано ама други гласови ! Ае сеа мавни едно :drk::pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Ортак , А2 100 % ги откупи правата на неколку серии како и на Долина на волците ќе ги емитуваат од септември ама има еден така малечок проблем други ќе бидат гласовите исто синхронизирано ама други гласови ! Ае сеа мавни едно :drk::pos:
Како бе други? И на шо ќе личи сега тоа? :mad:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како бе други? И на шо ќе личи сега тоа? :mad:
Види , ако глеш така поарно нешто да гледаме отколку ништо и јас се нервирам гласот на Мемати не смее да се смени! Гласот на Заза никако! ама то е шо ќе прајш ... :confused:

Член од
8 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
9
Види , ако глеш така поарно нешто да гледаме отколку ништо и јас се нервирам гласот на Мемати не смее да се смени! Гласот на Заза никако! ама то е шо ќе прајш ... :confused:
И откако го сменија на Абдулхеј гласот на пола сезона беше глупавоо,и плус сега на Мамати :((((((((

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Е па сега ако биди да биди ако не.....Полат беше со јак глас. Сега некој копук да ми стават онде. Мемати не бидува без глас Мемати. Заза......не може некои умрени да стават и ајдее Волците.Тоа е голем проблем

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Заза и Мемати ист глумец ги синхронизира,а тоа е Ердоан Максут......Полатот е ми се чини Рубенс Муратовски,а мислам дека овие двајца не се заминати од А1 така да ако даваат од септември екипата ќе биде иста...............

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Да ве информирам дека на tv OBN го даваат Долина на волците, ама малце поише се поназад.
Еве ви програма
Абе тука се, некоја епизода поназад. Ко шо гледам денеска, Среда, ја емитуваат 89та епизода. Ние сме до 92ра.

Инаку оваа ОБН на кои кабелски ја има?

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Абе тука се, некоја епизода поназад. Ко шо гледам денеска, Среда, ја емитуваат 89та епизода. Ние сме до 92ра.

Инаку оваа ОБН на кои кабелски ја има?
Ама тоа е од предходната сезона, сеа дури Елиф умира, тоа значи автоматски една сезона се поназад. Али не е на одмет да се потсетиме, а +не е синхронизирана и е 100 пати боље. Јас ја имам obn на телекабел, за другите кабловски незнам.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тиња ќе биде на Сител бе...гласовите,графиката...

Kajgana Shop

На врв Bottom