лелеле кеф таман сум ги пропуштил првите сезони ќе си ги изгледам!!1 Во исто време е така?Да бе вујче, вчера беше првата епизода, главен настан: убиството на Чанли Торос.
лелеле кеф таман сум ги пропуштил првите сезони ќе си ги изгледам!!1 Во исто време е така?Да бе вујче, вчера беше првата епизода, главен настан: убиството на Чанли Торос.
Evetлелеле кеф таман сум ги пропуштил првите сезони ќе си ги изгледам!!1 Во исто време е така?
Последна од оваа сезона што А1 е заврши требаше да биде 93-та епизода, но тие и ставија крај со 92-та епизода инаку со 94-та започнува 5-та сезонаКОја е последната епизода од оваа сезона 94 ли?
фала на информацијатаПоследна од оваа сезона што А1 е заврши требаше да биде 93-та епизода, но тие и ставија крај со 92-та епизода инаку со 94-та започнува 5-та сезона
Ај и за мене овај да ми прати во пп едно торентчекај можам да го најдам долина на волците гладио ( со превод англиски/македонски ) и долина на волците терор ??![]()
Доаѓаат да ја спасат А1 за и понатаму да ги гледамеНа 16 август во Скопје ќе пристигнат Полат, Мемати, Абдулхеј и Ерхан... Ќазим иако веќе е во Македонија. На тој ден и тој ќе присуствува заедно со другите глумци од најпопуларната серија Долина на волците.
Затоа не заборавете тој ден да ги дочекате нашите најпопуларни глумци.Најдобриот начин да ги најдете е да одите тој ден во 12 часот во трговскиот центар Рамстор! WHOA ! :$
http://www.facebook.com/Blends.Od.Dolina.Na.Volcite?sk=wall
Дали некој знае нешо фазла?![]()
Програмта ќе си тече,инаку таков револт ќе има за Лисјата и Волците,нема ни во 2001.Доаѓаат да ја спасат А1 за и понатаму да ги гледаме![]()
Cansu KanlıkayaKako se vika taa na polat sto mu e doktorka da ja pregledame na net??
Само напред доктореKako se vika taa na polat sto mu e doktorka da ja pregledame na net??