Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Ако ја даваат сигурно ќе оди во еден ден термин за да стаса до крајот мометално снимени и прикажани епизоди се 21 во турција...

На А1 синхронизацијата беше добро обработено секоја чест на тој тим што работеше но тоа е сега тој тим го нема...

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Кај работиш ти, сител ко беше и таму кажуваше сега и во канал 5 кажуваш, дај не шири дезинформации, ко ќе дојди времето за емитување ќе кажат.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Кај работиш ти, сител ко беше и таму кажуваше сега и во канал 5 кажуваш, дај не шири дезинформации, ко ќе дојди времето за емитување ќе кажат.
Друже без навреда, ама многу си арогантен ;)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Не работам никаде колку за информација ни во Сител ни во Канал 5 туку добивам информации од други лица кои се поврзани со продукциите ;) ако си ме препознал дека работам во некој медиум погрешно си проценил сега некои реченици што сум ги кажал погоре не биле да се гледа тој и тој медиум токму спротивното јас додека одеа на А1 волците некажав ништо за серијава види од кога почнав да коментирам и ќе сфатиш дека немам никаква врска со Сител ни со Канал 5 ни со друг медиум туку информацииве ги добивам на сигурна рака која досега не ме потфрлиле и не ме излажале... ако има еден пропуст во моите информации тогаш ќе го променам изворот, а кој е изворот ( ни самиот незнам кој е дали е машко или женско :) ) само контакт имам на електронска пошта... Се надева не се налути на оваа порака која беше наменета токму до тебе.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку само би било подобра серијава кога би бил овој лик ....

За информација, овој лик е од ЕЗЕЛ серијата,нешто слично наликува на мафијаш,коцкар....

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Шокантно, Волците ќе вијат на Канал 5...

http://www.tvpaket.com.mk/index.php/tv/77-volcite-na-kanal5
Амааан ако е вистна ова ке ја посерат цела серија овие на канал5 ако ги сменат гласовите на синхронизираниот превод на кој сите се навикнавме на нивните гласови тогаш ке биде ептен глупаво за гледање

Член од
26 февруари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
19
Незнам дали сте приметиле,ама во Долина на волците Ирак,игра и Озчан,на Зулфиќер ага внукот.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Сега го гледав и јас, не приметив кој беше Озчан?

Палестина го имав гледано, сега го гледав и овој, како подобар да ми беше овој.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
19
^ Сега го гледав и јас, не приметив кој беше Озчан?

Палестина го имав гледано, сега го гледав и овој, како подобар да ми беше овој.
На почетокот,некој офицер ли,незнам шо е..Ептен на почетокот..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Колку само би било подобра серијава кога би бил овој лик ....

За информација, овој лик е од ЕЗЕЛ серијата,нешто слично наликува на мафијаш,коцкар....
Вујче со Али клештата и Тефик би ломеле во Долината :LOL:(y)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Точно е дека новата сезона ќе се дава на Канал 5

Член од
26 февруари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
19
Za tie so fakaat obn,pred nekolku dena pocna od pocetok,so Cakar,Duran Emmi,i tako dalje.Neznam oti taka napravija,taman Iskender koga go obesija,mesto da si prodolzi,tie nanovo..Ali da se potsetime..(izvinete za latinica)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Мислам дека серијата со Чакар, се до Искендер беше она интересното. Се после тоа епизодите ми се некако вештачки, тапкање во круг.

Препорака за тие што не ја следеле серијата одпочеток да си ја гледаат. Само продукцијата е мноогу лоша.

Kajgana Shop

На врв Bottom