Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Го поставив ова и на темата за Амазон, но таму нема никаква реакција, па ајде да пробам овде, барем на темава има некоја активност:
Кажете што да правам, нарачана е книга од британскиот амазон,пратена е на 27.03. но уште не е пристигната. При нарачката фигурира рок за достава 7-10 дена за МК, но ајде,не го земав здраво за готово,но сега веќе поминаа преку 50 дена. Тракингот не е овозмоен за оваа пратка. Се работи за подарок за девојче на пријателите, па ми е навистина шубе што толку се оддолжи процедурата. Има ли некој да ја чекал толку пратката? Некој совет? Би бил благодарен за секоја корисна сугестија.

Го поставив ова и на темата за Амазон, но таму нема никаква реакција, па ајде да пробам овде, барем на темава има некоја активност:
Кажете што да правам, нарачана е книга од британскиот амазон,пратена е на 27.03. но уште не е пристигната. При нарачката фигурира рок за достава 7-10 дена за МК, но ајде,не го земав здраво за готово,но сега веќе поминаа преку 50 дена. Тракингот не е овозмоен за оваа пратка. Се работи за подарок за девојче на пријателите, па ми е навистина шубе што толку се оддолжи процедурата. Има ли некој да ја чекал толку пратката? Некој совет? Би бил благодарен за секоја корисна сугестија.
Ја собрал некој во пошта или контактирај го испраќачот дали има некоја информација каде ти е пратката.

Дечки ако има некој нарачувано од book depository да ми каже што пишувате на ова поле? И за колку време ви стигнуваат книгите? :)
upload_2017-5-18_18-0-34.png

Дечки ако има некој нарачувано од book depository да ми каже што пишувате на ова поле? И за колку време ви стигнуваат книгите? :)
Прегледај го приврзокот 171089
Најверојатно си дознал веќе, али име и презиме на сопственикот на картичката, што го пишува на истата.

Најверојатно си дознал веќе, али име и презиме на сопственикот на картичката, што го пишува на истата.
Дознав да, порачано е сега чекам да стигне. :D Сепак фала. (y)

poraciv od aliekspres saat posle edna nedela saatot ne bese isporacan i proizvodot bese avtomatski odkazan od aliekspres. Prasanjeto mi e zosto seuste ne se vrateni parite na smetkata a pomina veke 3-4 dena ?

Za vrakjanje na sredstavat procedurata trae do 15 dena, ako ne i povekje

sakam da prasam dali uste trae peticijata za zgolemuvanje na granicata za plakanje ddv i carina, ako uste postoi neka mi prari nekoj link posto eden sto go najdov ne bese validen

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Дали можр некој дс ми даде број од 1004 царина или каде се наоѓа??
Ве молам

Царината е преместена. Сеуште е на Железничка станица ама една врата погоре од кај што се подигаат пратките

Гледам во последно време на Facebook има многу страни кои продаваат патики по нарачка, меѓутоа малку ми е сомнително бидејки истите модели на патики со истите слики ѓи има на повеќе страни, дали некој има искуство со купување на патики преку овие страни ?

НЕМОЈ да порачуваш!!! Јас нарачав пред 3 месеци ги платив 50€ и лажно е се немав ни одговор ни ништо.НЕМОЈ ДА ПОРАЧАШ!!!! тоа тимој совет

НЕМОЈ да порачуваш!!! Јас нарачав пред 3 месеци ги платив 50€ и лажно е се немав ни одговор ни ништо.НЕМОЈ ДА ПОРАЧАШ!!!! тоа тимој совет

Зошто лажно, можеш ли да ми дадеш повеќе информации, се уште не сум ги платил ми кажаа дека се плакало при подигање на пратката .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom