Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеј на ибеј има убави часовници па сакам да порачам? нема досега порачувао, за колку време ви стигаат производите и дома ви ги носат или треба од пошта да си ги подигнеш, и дали има шанси да не ти стигне ?
Како тоа има шанси да не ти стигне ? мислиш за тоа некој од нашиве да го прибери или поштарот ? и дали се плаќа царини такви глупости.Од Кина, за месец дена ми стигнаа. Дома.
Има шанси и да не ти стигне.
Како тоа има шанси да не ти стигне ? мислиш за тоа некој од нашиве да го прибери или поштарот ? и дали се плаќа царини такви глупости.
Ќе си доплатиш 2-3 долари за трекинг бројче и немојт да не стигнит. Т.е мојт, ама барем ти како купуваш си заштитен и ќе си добиеш повраток на средствата без проблем, или соодветна замена.Сега кога ве читам така подобро ништо да не порачувам или и да порачам нешто до 10 долари да не ми е толку мака и да не стигни, другар порача часовник со вградена камера, истиот саат во Скопје го гледаше 4500 на ибеј го најде за околу 20 долара (не ме фаќајте за збор али тука некаде беше) само работата е што не стигна, јас па си викам ова ретко се дешава затоа и прашав али како што читам не е баш реткост да не ти стигни производ.
Нема потреба да се трошиш со футлокер ко шо ти објасна Псајхоејлиен, туку истите можиш да ги набавиш од продирект, прифаќаат пејпал и вршат достава до МК, али доставата им е околу 11-12 фунти.
Ако ти вршат работа евој разгледај ги линкојте, истото шо го имат на футлокер го има и на овије страни.
http://www.prodirectselect.com
http://www.prodirectsoccer.com
Е сега зависи шо патики си заинтересиран да земиш? За каква намена, мал фудбал, фудбал, трчање, кежуал...?
Или ко и стално најефтина опција ти е моделот на патиките да ги најдиш на ибеј, има многу продавачи/продавници така да ќе ги најдиш и за поефтино.
@Alkatrazo[DOUBLEPOST=1425727425][/DOUBLEPOST]
Па сакам да порачам патики цената им е негде околу 120 евра, па колку би ми испаднало со шипинг и сите останати работи реално иначе проверив на продирект нема ги баш тиа модели има само 2 модела јас шо сакам од тиа,ке ти пратам слики во инбокс.