Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Android box sakam da zemam...fala za sovetite
може и така да помине тоа, без давачки, зависи од расположението на вработениот и дали нема да го мрзи да го отвара пакетот
ако го отвори и смета дека вреди повеќе од тоа што пишува на кутијата, кинезите обично пишат мала сума на вредност, ќе го остави за царинење и ќе бараат да доставиш фактура колку си го платил

не знам во која група спаѓа тоа и дали се плаќа царина или само ддв
моето така помина без царина и ддв

меркам едно кое со се поштарина кошта 42-43 долари....го има и за 39.5 долари но го нема во изведба ЕУ, туку со британски приклучок(треба да правам преправки за штекер)

меркам едно кое со се поштарина кошта 42-43 долари....го има и за 39.5 долари но го нема во изведба ЕУ, туку со британски приклучок(треба да правам преправки за штекер)
Mojot box cinese 32-33 dolari i pomina bez davacki. A prepravka ne treba da pravis, ke si kupis adapter za 100 denari i zavrsena rabota.

адаптери за приклучок на штекер има за 50-100ден, не е тоа некој проблем
инаку и постарите боксови се добри, а не пак новите кои се со многу подобри чипсетови
добар квадкор со 2гб рам ќе ти брка работа за се, филмови, игри
ако не е тајна дај линк што си одбрал

адаптери за приклучок на штекер има за 50-100ден, не е тоа некој проблем
инаку и постарите боксови се добри, а не пак новите кои се со многу подобри чипсетови
добар квадкор со 2гб рам ќе ти брка работа за се, филмови, игри
ако не е тајна дај линк што си одбрал
На Алиекспрес X96 со 2Г/16 гига и 4 јадрен А53 процесор, 6.0 андроид со се поштарина за 40-42 долари се наоѓа/ Го има и за 39.5(психолошки за на царина ми е потребна таа цена) но само со УК приклучок

На Алиекспрес X96 со 2Г/16 гига и 4 јадрен А53 процесор, 6.0 андроид со се поштарина за 40-42 долари се наоѓа/ Го има и за 39.5(психолошки за на царина ми е потребна таа цена) но само со УК приклучок
pobaraj od prodavacot da ja napisi vistinskata cena, zasto koga ce dojdi na carina (ako e napisana pomala nerealna carina) na carinikot mu e sumljiva i bara potvrda kolku si go kupil (izvestaj od transakcija od banka), pa taka ke mora da platis i ddv, a vaka ako e realna moze da go pusti bez nisto

Јас го зедов истиот кога беа попустите на 11.11 за 35 долари помина без давачки и ми го доставија дома. Нема да зажалиш ако го земеш,супер е за тие пари

Јас го зедов истиот кога беа попустите на 11.11 за 35 долари помина без давачки и ми го доставија дома. Нема да зажалиш ако го земеш,супер е за тие пари
Go kupiv za 39.5 ama so UK utičnica. Ke go sredam nekako. Napraviv i scrin šut na plaćanjeto preku mobilen kako dokaz. Ako treba ke vadam i listing

За колку време стигаат пратки од УСА ?
Минатата идеше за некој месец дена но тоа беше пред 2-3 години се надевам нешто имаат сменето од тогаш.

За колку време стигаат пратки од УСА ?
Минатата идеше за некој месец дена но тоа беше пред 2-3 години се надевам нешто имаат сменето од тогаш.

Ако е авионски отприлика за две недели (у мој случај).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom