Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Колку би платил давачки за овој медиа плеер:
http://www.aliexpress.com/item/1pc-...est=201556_1,201527_3_71_72_73_74_75,201560_4
Сликава епик..

Original-i68-Android-5-1-TV-Box-RK3368-OctaCore-64Bit-Cortex-A53-2GB-8GB-2-4G.jpg

Android 5.1 KitKat ??
Дај нека се одлучат 5.1 е или 4.4 KitKat. :D

Да

Харет Кинезиве ej! И самите ак знает шо продавет јас Тасета го сечам. Најголеми преваранти се, тук и сегде се раширија по останативе платформи за купвење.

а бе многу е тоа, да не мислиш 75 дена од ден на нарачка?

И ја тоа се зачудив 75 денови доцнење плус период на достава скоро 100 дена.[DOUBLEPOST=1445194469][/DOUBLEPOST]
Не не се појавија воопсто на тракинг преку Малезија пост се пратени.

Препорачани беа?

Eve mi stigna edna pratka so china post posle 40 dena glavenje vo Ceska, se pojavija na traking info, deka se stignati vo mk posta, no so singapore 2 pratki gi nema, Se javiv vo poplaki za dostava vo mk posta, abe lugeto vrska nemaat od rabota, mi vika ne se ptateni od singapur, pa kako ne se i vikam gi ima na Singapore tracking koga se pusteni vo mk, si pisuva: sended to contry of destination MK, a taa pustata susumiga samo kako robot gleda vo mk servisot za sledenje na pratki i ne i pojavuva electronic notification of shipment i po toa zaklucila deka nr se prateni i zabe i zboris i objasnuvas KATASTROFA

Ми стигнаа 3 пратки вчера за 26 дена. Ме изненадија со брзината.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Eve mi stigna edna pratka so china post posle 40 dena glavenje vo Ceska, se pojavija na traking info, deka se stignati vo mk posta, no so singapore 2 pratki gi nema, Se javiv vo poplaki za dostava vo mk posta, abe lugeto vrska nemaat od rabota, mi vika ne se ptateni od singapur, pa kako ne se i vikam gi ima na Singapore tracking koga se pusteni vo mk, si pisuva: sended to contry of destination MK, a taa pustata susumiga samo kako robot gleda vo mk servisot za sledenje na pratki i ne i pojavuva electronic notification of shipment i po toa zaklucila deka nr se prateni i zabe i zboris i objasnuvas KATASTROFA

Намерно го прават тоа, го колнат денот кога е измислена препорачаната пратка. Тие што не се препорачани или дома ги носат или доцнат по 2-3 месеца, а додека со препорачаната мора да се замараат сакале они или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom