leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Се продава Фиат Браво 1.6 16v. Колата е одлична. Цената нормално не е фиксна. Кеш прави чуда.
Што маана имаат овие Фиат Браво? И колку троши?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се продава Фиат Браво 1.6 16v. Колата е одлична. Цената нормално не е фиксна. Кеш прави чуда.
Имав кратко време Браво со 1.2 16v мотор. Е сеа за тоа кратко време 4 месеци немаше баш никаков пеx. Се си функционираше клима, Абс, електрика на стакла серво немаше никаква мана. Со потрошња беше добар за бензинец 8 литир во град на отворено не го возев мада би трбало да падне околу 6.Што маана имаат овие Фиат Браво? И колку троши?
Некоја посебна маана и нема. Во Македонија заедно со Брава-та, како верзија со 5 врати, се доста застапени. Одржавање евтино. Троши 7 литра на отворено и 9-10 литра во град. Тоа ти зборам за овој мотор, 1.6. Тој шо ќе ти каже дека во Скопје бензинец му троши 6 или 7 литра низ град, те лаже.Што маана имаат овие Фиат Браво? И колку троши?
Некоја посебна маана и нема. Во Македонија заедно со Брава-та, како верзија со 5 врати, се доста застапени. Одржавање евтино. Троши 7 литра на отворено и 9-10 литра во град. Тој шо ќе ти каже дека во Скопје бензинец му троши 6 или 7 литра низ град, те лаже.
Да, знам. Плин секогаш е опција. Ама па колата е коска.Скап е бензинот за 10 потрошња![]()
Некоја посебна маана и нема. Во Македонија заедно со Брава-та, како верзија со 5 врати, се доста застапени. Одржавање евтино. Троши 7 литра на отворено и 9-10 литра во град. Тоа ти зборам за овој мотор, 1.6. Тој шо ќе ти каже дека во Скопје бензинец му троши 6 или 7 литра низ град, те лаже.
Град? Отворено? Град тешко, ако е 1.6, а ако е 1.2 може. На отворено кај мене иде до 7.5 ама културна вожња. Него да те прашам, од кај ги извади тие 0.3 литра прецизност?Мене ми троши 8, а 8,3 со клима.
Град? Отворено? Град тешко, ако е 1.6, а ако е 1.2 може. На отворено кај мене иде до 7.5 ама културна вожња. Него да те прашам, од кај ги извади тие 0.3 литра прецизност?![]()
Фиат е... само по себе си кажва.Што маана имаат овие Фиат Браво? И колку троши?
Имам 4ка веке 5-6 години ама 1.4 бензин.А ти од градинка ме знаеш па заклучи дека барам некој стакло очуван голф и да се циганчам за 2000 евра да сакам да го земам?
Ало, ми носат крнтии некои до пред врата дома, ми вика 4200 евра, слупан од позади, излуштена боја кај крилата, клима што не постига температура, рачна кочница што не работи, задни два прозора што не се отвораат, мотор што е пред распаѓање. За ова ли да дадам 4200 евра кажи ми? И 7 ќе дадам ама да вреди за парите, ама не сум ретардирана да ме прави некој будала за крнтија да му давам 4200.
Е па мислам дека треба да се пофалиш околу изборот,ПП околу аутото да видам шо болид си зелаСредив другар, се стокмив веќе фала![]()