Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам пежо 106 мотор 1.4 1993 година.Удрено од напред предницата е делумно искршена- фарови,браник,левото крило е оштетено.Од прилика ако може да ми кажете колку би можел да ја продадам.

Продавам пежо 106 мотор 1.4 1993 година.Удрено од напред предницата е делумно искршена- фарови,браник,левото крило е оштетено.Од прилика ако може да ми кажете колку би можел да ја продадам.
Колку е оштетена?
вака, отприлика колку и бараш?
Состојбата на роговите како е, трапот искривен или не?
кажи нешто повеќе...

Колку е оштетена?
вака, отприлика колку и бараш?
Состојбата на роговите како е, трапот искривен или не?
кажи нешто повеќе...

Ја не се разбирам многу многу у коли иначе воланот не врти,нешто таму кај гумите е искршено хладњак скршен... Па шознам дали би можел да и извадам нешо над 1000евра?

Ја не се разбирам многу многу у коли иначе воланот не врти,нешто таму кај гумите е искршено хладњак скршен... Па шознам дали би можел да и извадам нешо над 1000евра?

Drugar preeska zborev so eden limar prijatel mi e, bas mi tekna na tvojov post i go prasav, rece ne mozam da kazam cena treba da go vidam, ako dade ok cena i ako ne e zgmeceno ke mu go zemem, daj mi broj da mu go dadam da si se dogovorite ako ne si go dal uste.

zdr,ako ima nekoj sto prodava GOLF 3 TDI so cetiri vrati i da ima klima,elektronsko otvaranje na prozorcite,centralno zaklucuvanje na vratite,siber i da bide socuvana kolata,slobodno neka kaze posto sum zainteresiran za takva kola i plakam vo kes odma,pozdrav za site

Некој да ми каже цени на ново на овие 2 коли

car_photo_252702_7.jpg

и на оваа

new_skoda_fabia.jpg

Знам дека од новата има за 9990 евра со клима електрика напред и слично, ме интересира што мотори имаат што цени се како се движат.Зборам на ново

da ne znaj nekoj br od ovoj od veles so prodava motori so licenca jamaha

Купувам чопер (јамаха или априлија) до 125 кубици

prodavam mazda

prodavam mazda 929HB (kupe)
2.0 L, 66 KW
godina 1982,
remontirana,
so atest plin,
karoseriski odlicna
registrirana do 2009.Oktomvri.
2.000,00 EUR
moze da ja trampam i za BG ili MK.

Ај кажете каде можам да најдам серво волан за Алфа Ромео 33 1993 год.:kafe:

Некој да ми каже цени на ново на овие 2 коли

car_photo_252702_7.jpg

и на оваа

new_skoda_fabia.jpg

Знам дека од новата има за 9990 евра со клима електрика напред и слично, ме интересира што мотори имаат што цени се како се движат.Зборам на ново

1,1 tesko da ti najdat ima u kumanovo salon i distributer a do 11 300 izleguva maximalot na fabia 1.4 za drugite neznam

zdr,ako ima nekoj sto prodava GOLF 3 TDI so cetiri vrati i da ima klima,elektronsko otvaranje na prozorcite,centralno zaklucuvanje na vratite,siber i da bide socuvana kolata,slobodno neka kaze posto sum zainteresiran za takva kola i plakam vo kes odma,pozdrav za site
Jas imam golf 1.9 Turbo dizel bez klima so centralka,elektrika na prozorci,socuvan,a za cenata pp ali fixna e...

Kupuvam limarija za Skoda 110L ili Skoda 110R ili cela kola, ili kade mozam da najdam po otpadive?

Некој дали може да ми најде Opel Astra негде кај 2000-01 година значи со фул опрема по можност да биде бензинец.Ако има некој нека пише пп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom