Д
Демијан
Гостин
Продавам пежо 106 мотор 1.4 1993 година.Удрено од напред предницата е делумно искршена- фарови,браник,левото крило е оштетено.Од прилика ако може да ми кажете колку би можел да ја продадам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е оштетена?Продавам пежо 106 мотор 1.4 1993 година.Удрено од напред предницата е делумно искршена- фарови,браник,левото крило е оштетено.Од прилика ако може да ми кажете колку би можел да ја продадам.
Колку е оштетена?
вака, отприлика колку и бараш?
Состојбата на роговите како е, трапот искривен или не?
кажи нешто повеќе...
Ја не се разбирам многу многу у коли иначе воланот не врти,нешто таму кај гумите е искршено хладњак скршен... Па шознам дали би можел да и извадам нешо над 1000евра?
Некој да ми каже цени на ново на овие 2 коли
![]()
и на оваа
![]()
Знам дека од новата има за 9990 евра со клима електрика напред и слично, ме интересира што мотори имаат што цени се како се движат.Зборам на ново
Jas imam golf 1.9 Turbo dizel bez klima so centralka,elektrika na prozorci,socuvan,a za cenata pp ali fixna e...zdr,ako ima nekoj sto prodava GOLF 3 TDI so cetiri vrati i da ima klima,elektronsko otvaranje na prozorcite,centralno zaklucuvanje na vratite,siber i da bide socuvana kolata,slobodno neka kaze posto sum zainteresiran za takva kola i plakam vo kes odma,pozdrav za site