Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ке ме кошта кола купена од словенија за 1000 евра, да ја донесам тука со сите давачки до регистрација?
Можеби темава не е за тоа али незнам кај да го поставам прашањето...

ZNEN 150 кубика-кинески, четвортактен, пали вози, фали акумулатор кој кошта од 900 до 1200 денари, сиво-црно, фалат долните пластики, што би се рекло украсните прагови. 2007 година е моторот има пројдено само 7000 и +нешто километри. овој мотор е со машина од јамаха, редовно одржуван и чуван по прашање на промена на масло и каиши.. има спортски каиш и филтер за воздух. добри гуми. сега само што се сменети си те лагери во диференцијалот и семеринзи и масло секако... 250 евра фиксно

бандажите се пушка прави ина двата мотора, нема проблеми со лагери, исправна им е електрична инсталација (светла, штопови, позиција и жмигавци, свирки) контактот го дадов погоре...[/QUOTE]

Shto se fali ... Kolku e maskimalna brzina i krajnata cena ...
Pozdrav

Колку ке ме кошта кола купена од словенија за 1000 евра, да ја донесам тука со сите давачки до регистрација?
Можеби темава не е за тоа али незнам кај да го поставам прашањето...

Епа рачунај уште толку.. значи околу 1000 евра..

ZNEN 150 кубика-кинески, четвортактен, пали вози, фали акумулатор кој кошта од 900 до 1200 денари, сиво-црно, фалат долните пластики, што би се рекло украсните прагови. 2007 година е моторот има пројдено само 7000 и +нешто километри. овој мотор е со машина од јамаха, редовно одржуван и чуван по прашање на промена на масло и каиши.. има спортски каиш и филтер за воздух. добри гуми. сега само што се сменети си те лагери во диференцијалот и семеринзи и масло секако... 250 евра фиксно

бандажите се пушка прави ина двата мотора, нема проблеми со лагери, исправна им е електрична инсталација (светла, штопови, позиција и жмигавци, свирки) контактот го дадов погоре...

Shto se fali ... Kolku e maskimalna brzina i krajnata cena ...
Pozdrav

крајната цена е 250 евра... нема подоле ни евро... максималната брзина е релевантност според тој што ја вози.. јас сум 150 кила тежок и со мене иде просечно 90-100 а плус има турено и олеснети ролни, за подобар страт... кој ќе ја купи ќе му ги дадам и оригиналните, па ако сака нека мења... негде пишав ама нема везе, еве пак... во меѓувремем зненов доби и акумулатор, па сега е на копче пали вози... 1400 денари... ете ти ја крајната цена, пак си е 250 евра а му купив акумулатор од 25 евра...

Davam dve kucenca staford bandog 1 mesec stari so pedigre za motor ... Kuchinjata gi davam po 100 evra edno ili dvete 200 evra i baram nekoj motor do 200 evra za dvete ili gi davam kucencata i uste 50-100 evra ako e 250 ili 300 evra motorot ...
Dajte ponuda ...

Davam prikolka za kola racno izrabotena i 2 kucenca staford bandog stari 1 mesec za vespa ...
Vespa do 300 evra a za prikola i edno kuce 250 evra ...
Vespata da e ispravna ...
Itno mi e dajde ponuda

Купувам Априлиа РС 125цц можи и на странски таблици и да е над 2000 год. Давајте понуди.

Продавам BMW 318 (83KW - 115 коњски сили), 1993 година на производство.

- Сончев кров;
- Централна брава;
- Xenon HID светла;
- Нови гуми со лиени алуминиумски фелни;
- Спортски издув;
- Одлично сочуван;

0ea701dd-3516-4323-a15c-b7458ba9f041.jpg

e1b6d8e6-2a66-42ba-a1c9-6476459fc471.jpg

569c56c7-8d5a-4e8a-8345-5741d1988e24.jpg

f300ba9a-be08-47c9-8f5b-30c63101528a.jpg

Повеќе инфо тука.

бандажите се пушка прави ина двата мотора, нема проблеми со лагери, исправна им е електрична инсталација (светла, штопови, позиција и жмигавци, свирки) контактот го дадов погоре... апгрејт мал, моторов во меѓувреме доби и акумулатор нов...

и овој мотор е продаден и тоа повторно на член од форумов...

останува само да го повторам огласот за дијаната:

ситроен ДИЈАНА 6, не регистрирана, пали вози, мала зезанција треба да се среди нешто околу кочница на предно лево тркало (со дискови е) треба да се разработи шепата, се укочила од стоење, подот целосно среден, треба од надвор да се среди-фарба, ги има и двата крова со нејзе-пластичен и гумен за кабрио, има нешто резервни делови и некои стакла за резерва... и ија има маската за на зимо... моторот е одличен, не троши масло, мењачот исправен, има скоро нови гуми, и бандажите се пушка...

бидејки е кабрио верзија, одлична е за правење на фенси количе, тоа и на мене ми беше идејата со нејзе, ама витамини недостасуваат...

поволно, 200 евра...

контакт на тел 077-700-100 или на меил или преку ПП

Шитка некој томос аутоматик до 100 евричи?
Документи и да се тркала задолжително..

ситроен ДИЈАНА 6, не регистрирана, пали вози, мала зезанција треба да се среди нешто околу кочница на предно лево тркало (со дискови е) треба да се разработи шепата, се укочила од стоење, подот целосно среден, треба од надвор да се среди-фарба, ги има и двата крова со нејзе-пластичен и гумен за кабрио, има нешто резервни делови и некои стакла за резерва... и ија има маската за на зимо... моторот е одличен, не троши масло, мењачот исправен, има скоро нови гуми, и бандажите се пушка...

бидејки е кабрио верзија, одлична е за правење на фенси количе, тоа и на мене ми беше идејата со нејзе, ама витамини недостасуваат...

поволно, 200 евра...

контакт на тел 077-700-100 или на меил или преку ПП

промена на цена... 120 евра... хитно ми требаат пари.... понудата важи до понеделник до 12 часот... после тоа ако не се продаде пак се враќа на старата цена

промена на цена... 120 евра... хитно ми требаат пари.... понудата важи до понеделник до 12 часот... после тоа ако не се продаде пак се враќа на старата цена

и ова е продадено...:je::je::vozbud:

Ме интересира која цена би одел кај нас италијански Ровер 75 дизел од 2000 година со поминати 240 илјади? Еден пријател доаѓа летово заинтерсиран е да го продаде...Која цена да ја очекува (без царина кај нас)?

Ова е моделот

Rover_75_front_20080102.jpg

Малку помош за трговците на форумов :)

Од кога почна галамата со стари возила кај нас, излегоа многу страници за мали огласи еве уште една нова (www.avtomakedonija.com). Продавам автомобил па ми пишале на емајл да сум го објавел огласот кај нив (го имат земено од некоја страна кај што имам дадено оглас-СПАМ)

Но како што напишав погоре, на трговците на форумов можи да му е малку од корист :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom