Да кажеше за што кола е? Вака кој ке ти каже на памет? Грубо земено за Форд половен е некаде 100 евра. За нов... кој става нов. Можеби 200 евра да е.Колку пари е резервоар за фреон за клима , нов?
Druze, ja prodavam RUNNER 180 cc e ako sakas pisi pa ke napravime muabet po detalno....Сакам да прашам дали има некој на форумот кој продава скутер Џилера Ранер или Априлиа СР на старо???
ај пиши детаљи овде. година, потрошња, поминато км, макс. брзина, цена. стај и некое сличе ако имаш -))Druze, ja prodavam RUNNER 180 cc e ako sakas pisi pa ke napravime muabet po detalno....
Druze, ja prodavam RUNNER 180 cc e ako sakas pisi pa ke napravime muabet po detalno....
Ima pominato 16000 2001 god e trosi 5/100, a posleden pat koga ja brkav idese 145 top e motorceto go cuvam nenormalno..........ај пиши детаљи овде. година, потрошња, поминато км, макс. брзина, цена. стај и некое сличе ако имаш -))
докторе, цена да бапнеше?Ima pominato 16000 2001 god e trosi 5/100, a posleden pat koga ja brkav idese 145 top e motorceto go cuvam nenormalno..........
Стави некоја слика и нормално цената... колку бараш? Околу 3500 евра? (од мене груба проценкаSe prodava OPEL VECTRA, 2.0 disel, 2000god, no na italijanski tablici, i so ekstra sostojba,cena ???? pisete lp
Aj vaka za vas neka bide 1400 eдокторе, цена да бапнеше?