Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Денес видов се продава ретка ѕверка...ми помина пред очите, видов само натписот на стаклото, ама ако има некој заинтересиран, ќе се потрудам малце.
Се работи за Рено 5 ГТ Турбо, од 1984-1986, бело, прва боја, комплетно, сосе сите оригинални детали по него, плус неколку мотика-стајлинг детали кои се вадат лесно од него, акко некои катадиоптери, хромирана рамка на рег.таблички и сл.
Ист е како на сликата, со разлика во бандашите. Ги има другите оригинални, а не овој модел.

И колку пари оди ова, бензин?

Да, бензин...Не би требало богзнае колку скапо да е, а е спортска кола..бензински 1.4 мотор со турбо, и околу 120 коња...интересна спортска класика од 80-тите.
По мене, околу 2000 евра.

Не дај господе се деси нешто со моторот (а сигурно ќе се деси) ќе ја преплатиш. Реното 19-ка што го имав мораше еднаш во годината да му откаже нешто (мислам на голем дефект) што ме кошташе +-1000 евра.
Од тогаш имам мислење за рено дека се нежни автомобили

Французите се педерчиња...мора нежно за нив (мајтап) :)

Се зависи од претходниот сопсветник како го одржавал автомобилот.

PRODAVAM

Prodavam Audi B4 1,9 TDI , vo super sostojba , bela boja, siber, klima,elektrika stakla retrovizori,servo, cd-radio, novi gumi, redovno servisirano, registracija do 6.2008 Za cena pisete mail : mrtossqo@yahoo.com

Е никогаш не сум можел да ги разберам оние кои не кажуваат цена. Сега мејл ќе ти пишувам за цена, хаха... Кажи ја де, не е државна тајна. Која година е?

Е никогаш не сум можел да ги разберам оние кои не кажуваат цена. Сега мејл ќе ти пишувам за цена, хаха... Кажи ја де, не е државна тајна. Која година е?

deveez druga godina e kolata.cena 5000 evra bez ni edno evro podole ako tolku te nervira toa, ali jas sakav da se pazaram.Ke ti ponudev 52-300 i ke ti spustev do 5.ooo , a ne sea ti da probues da mi spustis do 4.ooo. pozdrav

Продавам Lancia Dedra, 1994 година производство, turbo injection, 2000 кубика, со атестиран плин.

Decki mi nudat Mazda Miata MX-5 NA 96 god, 1.6 120 konja crvena boja dobro socuvanA za 3700 e. Da ja zeam li ili da ne ja ziam?Podole mozete da sto kolicka e.

Attachments

• 8b90_27.JPG
    8b90_27.JPG
    50,9 KB · Прегледи: 75
  • 8bc2_27.JPG
    8bc2_27.JPG
    52,7 KB · Прегледи: 72
Decki mi nudat Mazda Miata MX-5 NA 96 god, 1.6 120 konja crvena boja dobro socuvanA za 3700 e. Da ja zeam li ili da ne ja ziam?Podole mozete da sto kolicka e.

druze ako e ovaa na slikava, mene mi izgleda top, ali za ovie pari pretpostavuvam deka e na bg tablici, ... byw i da e na bg bi ja zemal,.. so zdravje da si ja vozis, pozdrav

Ако е зелена, и ако е битолска ја знам која е. Не е лоша вака за изглед, за друго појма немам. Ја донесоа во Бт пред едно 6 месеци, вака колку што ја имам видено не е фарбана...(ако прајме муабет за истата кола) Инаку за тие пари, таа кола не е скапа.

deveez druga godina e kolata.cena 5000 evra bez ni edno evro podole ako tolku te nervira toa, ali jas sakav da se pazaram.Ke ti ponudev 52-300 i ke ti spustev do 5.ooo , a ne sea ti da probues da mi spustis do 4.ooo. pozdrav
Па без разлика дали сакаш да билдаш цена па да се пазариш или да кажеш фиксна цена, пиши цена. Ако е фиксна, ќе си ставиш забелешка. Така само комплицираш. Тргнувам од самиот себе, ако нема цена, и да ме интересира, нема да прашам.

Него, за колку може да се најде BMW Z3?

Па без разлика дали сакаш да билдаш цена па да се пазариш или да кажеш фиксна цена, пиши цена. Ако е фиксна, ќе си ставиш забелешка. Така само комплицираш. Тргнувам од самиот себе, ако нема цена, и да ме интересира, нема да прашам.

Него, за колку може да се најде BMW Z3?

cenata e 5000 fiksno. da ne ja komplicirame, pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom